Kulturni centar „Homer“ iz Podgorice koji okuplja zaljubljenike u kulturu u svom djelokrugu ima Homerov dramski studio koji je upravo postavio novu, osmu predstavu „Aleja zaslužnih građana“.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • Demokrate Budva utvrdile izbornu listu, nosilac Đorđe Zenović
    on 17/04/2024 at 20:13

    Na današnjoj sjednici OO Demokrata Budva jednoglasno je donijeta odluka o izbornoj listi i izbornom programu za predstojeće lokalne izbore u Budvi.

  • Izlazne ankete u Hrvatskoj: HDZ-u 59, SDP-u 43 mandata
    on 17/04/2024 at 19:39

    Biračka mjesta na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj zatvorena su u 19 sati, a prve rezultate Državna izborna komisija (DIB) najavila je za 21 sat. Prema prvim rezultatima izlaznih anketa, koje su objavili mediji, Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) osvojila je 59 mandata, a koalicija "Rijeke pravde" 48 od 151 mjesta u Saboru.

  • Sjutra pretežno sunčano uz povremenu kišu
    on 17/04/2024 at 19:17

    Na sjeveru Crne Gore sjutra pretežno oblačno, uz kišu povremeno, samo u višim planinskim predjelim susnježica i snijeg. Na jugu, pretežno oblačno, povremeno sunčani periodi, ali i uslovi za kišu mjestimično, naročito u drugom dijelu dana.

  • "Bez po­mo­ći Amerike Ukra­ji­na nema šan­se da do­bi­je rat" 
    on 17/04/2024 at 18:25

    Pred­sjed­nik Ukra­ji­ne Vo­lo­di­mir Ze­len­ski iz­ja­vio je da bez po­mo­ći Amerike Ukra­ji­na ne­će ima­ti šan­se da do­bi­je rat pro­tiv Ru­si­je.

  • Pripadnik Vojske Srbije teško povrijeđen na vojnoj vježbi
    on 17/04/2024 at 18:02

    Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je jutros dobio izvještaj o zdravstvenom stanju starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je teško povrijeđen prilikom vježbe, da ima napretka, ali je to i dalje kritična faza koja će trajati u naredna dva, tri dana.

  • "Cijene ulaznica u nacionalnim parkovima zadržati na prošlogodišnjem nivou"
    on 17/04/2024 at 17:51

    Iz Udruženja Turističkih Agencija Crne Gore podržali su inicijativu Nacionalnih parkova Crne Gore da zadrže cijene ulaznica na istom nivou kao prošle godine. Kako navode u saopštenju, takva odluka predstavlja korak u pravom smjeru jer će, kako dodaju, omogućiti stabilnost i predvidljivost kako turističkim agencijama, tako i posjetiocima nacionalnih parkova.

  • Nezapamćeno nevrijeme pogodilo Arapsko poluostrvo
    on 17/04/2024 at 17:48

    Posljedice klimatskih promjena sve su ekstremnije. Osamnaest ljudi je poginulo u poplavama u Omanu, a za desetinama se traga.

  • "Dan palestinskih zatvorenika podsjeća svijet na njihovu patnju"
    on 17/04/2024 at 17:38

    Svake godine 17. aprila, palestinski narod u Palestini i dijaspori obilježava Dan palestinskih zatvorenika, nakon što je taj dan 1974. godine usvojio Palestinski nacionalni savjet kao nacionalni dan slobode zatvorenika u izraelskim zatvorima, kako bi se ujedinile sve aktivnosti koje podržavaju njihovu borbu i njihovo legitimno pravo da budu slobodni, navode iz ambasade Palestine u Crnoj Gori.

  • Vijesti koje su obilježile dan: Uhapšena direktorica ASK Jelena Perović
    on 17/04/2024 at 17:00

    Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 17. april. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2, i radijske Novosti dana odmah po emitovanju.

  • "SDT sam sebe demantovao, Novović ponovo prebacuje odgovornost"
    on 17/04/2024 at 16:44

    Konfuzija u SDT-u doživljava vrhunac. U jednom saopštenju tvrde da je postupano po njihovom nalogu dok u drugom tvrde da nijesu imali veze sa tim, saopštio je portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore Miloš Nikolić.