Ostrvce po mjeri zaljubljenih

Ostrvce po mjeri zaljubljenih

[#item_full_content] ...
  • Feng šui ne preporučuje plavu boju
    on 18/04/2024 at 13:41

    U feng šuiju nema apsolutnih pravila. Ova vještina je stara preko 5.000 godina i bavi se balansiranjem i harmonizacijom kosmičke energije u prostoru, što, kako vjeruju oni koji se time bave, može dovesti do poboljšanja u različitim aspektima života, kao što su zdravlje, bogatstvo i međuljudski odnosi.

  • 11 stvari koje ne smijete raditi u hotelu
    on 18/04/2024 at 13:10

    Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost.

  • Margo Robi - Talentovana dobrotvorka predana umjetnosti
    on 18/04/2024 at 13:01

    Iako je postigla veliki uspjeh, posebno u filmskom hitu „Barbi”, ova glumica vodi skroman život, daleko od očiju javnosti .Pod svijetlima Holivuda, gdje se često ističu samo sjaj i glamur, Margo Robi predstavlja osvježenje jer kombinuje talenat, ljepotu i angažman u društvenim pitanjima. Od svojih početaka na malim ekranima u Australiji do globalnog uspjeha na velikom platnu, naročito sa najnovijom ulogom u filmu „Barbi”, njen put ka slavi bio je obilježen strašću, upornošću i predanošću umjetnosti.

  • Žene spavaju lošije od muškaraca – šta je tome razlog?
    on 18/04/2024 at 11:50

    Rezultati su pokazali da žene imaju skoro 60 odsto veću vjerovatnoću da pate od nesanice.

  • Dva najhrabrija horoskopska znaka: Preuzimanje rizika im nije problem
    on 18/04/2024 at 09:46

    Ponekad upoznajemo različite ljude koji nas inspirišu, motivišu i ponekad natjeraju da se divimo njihovoj hrabrosti.

  • Mladi u Evropi sve duže ostaju da žive sa roditeljima
    on 18/04/2024 at 08:37

    Mnogi mladi Evropljani danas se suočavaju s izazovom pronalaženja sopstvenog stambenog prostora i finansijskom nezavisnošću, što je dovelo do toga da neki od njih ostaju da žive u zajednici sa roditeljima duže nego što je to bio slučaj ranije.

  • "Pablo Eskobar" ne može da bude zaštitni znak u EU
    on 17/04/2024 at 15:30

    Opšti sud EU odbio je 17. aprila zahtjev za registraciju imena Pablo Eskobar kao zaštitnog znaka jer se povezuje s trgovinom drogom i organizovanim kriminalom i bila bi u suprotnosti s osnovnim vrijednostima i moralnim standardima.

  • Kventin Tarantino smatra da je ovo najbolji film ikad snimljen
    on 17/04/2024 at 13:20

    Kao jedan od najboljih reditelja, Kventin Tarantino ima istančan ukus, o čemu voli da raspravlja.

  • Da li je fatamorgana kriva za brodolom „Titanika”?
    on 17/04/2024 at 12:20

    Nova analiza dokumenata povezanih sa brodolomom „Titanika” prije 112 godina ukazala su na mogućnost da je najveći putnički brod te 1912. potonuo zbog neobičnog meteorološkog fenomena, takozvane temperaturne inverzije, objavio je nedavno britanski „Tajms”. Kako stručnjaci objašnjavaju, do ovog fenomena dolazi kada hladan vazduh prodre ispod toplijeg, a istoričar Tim Martin tvrdi da je baš on doveo do sudara „Titanika” sa ledenim brijegom.

  • Megan Markl predstavila je prvi proizvod svog brenda - Džem od jagode
    on 17/04/2024 at 12:09

    Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (42) ovih dana lansirala je prvi proizvod u svojoj firmi  American Riviera Orchard, a to je – džem od jagode. Supruga princa Harija (39) svoj prvi proizvod promoviše preko influenserica. Njima 50 poslala je staklenke džema. Proizvodom su se na društvenim mrežama pohvalile modna dizajnerka Tracy Robbins i argentinska socijalistkinja Delfina Blaquier. Objavile su fotografije džema i zahvalile Megan na poklonu.

  • Spremni za narednu fazu pregovora, možemo da računamo na podršku država članica EU
    on 18/04/2024 at 13:15

      Glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom Predrag Zenović i ambasador Petar Marković, šef Misije Crne Gore pri EU, sastali su se danas u Briselu sa članovima Radne grupe za proširenje Savjeta EU (COELA), kako bi informisali o aktuelnim dešavanjima u procesu evropske integracije i izazovima na tom putu, s posebnim fokusom na rezultate u poglavljima 23 i 24, u svijetlu očekivanog Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR).

  • Za ulazak u EU 79 odsto, osam više nego 2022.
    on 18/04/2024 at 12:38

    Kada bi se danas održao referendum o ulasku Crne Gore u Evropsku uniju (EU), 79 odsto građana glasalo bi za ulazak, što je za osam odsto više nego 2022. To se navodi u istraživanju koje je rađeno od 2. februara do 4. marta ove godine za potrebe Centra za istraživanja Međunarodnog republikanskog instituta (IRI). Terensko istraživanje sproveo je IPSOS.

  • Hapšenje Perović ključni momenat u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala
    on 18/04/2024 at 12:30

    Hapšenje Jelene Perović, direktorice Agencije za sprječavanje korupcije (ASK), predstavlja ključni momenat u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala koji su dugo vremena razarali temelje naše države, saopštila je poslanica CIVIS-a Maja Vučelić.

  • "Crna Gora konačno da procesuira zločin u Kaluđerskom lazu"
    on 18/04/2024 at 12:20

    Izborom Vrhovnog državnog tužioca (VDT) stvorene su formalne pretpostavke da crnogorski pravosudni organi konačno procesuiraju ratni zločin u Kaluđerskom lazu, poručili su iz Bošnjačke stranke (BS) povodom 25. godišnjice tog zločina.

  • DPS: Crna Gora da sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici
    on 18/04/2024 at 11:29

    Demokratska partija socijalista podržala je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, koju su predstavnici nevladinih organizacija i pojedinci uputili premijeru Vlade Milojku Spajiću.

  • Vlada ponovo razriješila Artana Kurtija
    on 18/04/2024 at 11:24

    Vlada je na današnjoj sjednici ponovo razriješila Artana Kurtija, sa pozicije generalnog inspektora u ANB, potvrđeno je portalu RTCG u Vladi.

  • BS: Poslovnik se mora mijenjati konsenzusom
    on 18/04/2024 at 10:54

    Bošnjačka stranka pozvala je potpisnike predloga za izmjenu Poslovnika Skupštine Crne Gore, odnosno šefove klubova poslanika parlamentarne većine, da iz procedure povuku navedeni predlog, koji kako kažu, za cilj ima nametanje potpredsjednika Skupštine iz reda manjinskih partija.

  • "Ne postoji volja gradske uprave da razvija grad"
    on 18/04/2024 at 10:35

    Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada nakon godinu dana nove gradske uprave saopštio je da je evidentno da ne postoji volja gradske uprave da razvija Glavni grad.

  • Nastavak unapređenja saradnje Crne Gore i Grčke u oblasti turizma
    on 18/04/2024 at 09:59

    Na sastanku ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Vladimira Martinovića i grčke ministarke turizma, Olge Kefalojani, izražena je obostrana posvećenost jačanju saradnje između dvije zemlje na polju unapređenja turizma. Sastanak je održan u Atini u okviru konferencije pod sloganom Our ocean.

  • Podržali listu “Budva naš grad” Nikola Jovanović
    on 18/04/2024 at 09:16

    Pet odbornika i članova Privremenog odbora Nove srpske demokratija Budva zvanično su napustili partiju i podnijeli ostavke na članstvo u Privremenom odboru NSD Budva.