PLAZA BULJARICA

Sea Dance festival, sesti po redu, veceras su na plazi Buljarica otvorili lideri svjetske elektronske scene Sven Vath i Richie Hawtin, sa kojima dolazi i produkcija cuvene Exitove Dance Arene, koju su mnogi vodeci mediji proglasili najboljom u svijetu elektronske muzike!

Na glavnu binu pod nazivom “Addiko Main Stage Powered by Turisticka organizacija Budva”, stize i nova balkanska kraljica urbanog zvuka, slovenacka zvijezda crnogorskih korijena Senidah, a drustvo ce joj praviti njene kolege iz Bassivity ekipe, beogradski trap boss Fox i zagrebacki hip-hop trio Kuku$! Za dugo plesno jutro bice zaduzen holandski progressive majstor Eelke Kleijn ciji ce set docekati izlazak sunca iznad No Sleep bine, na kojoj ce vec tri sata kasnije pokrenuti i nova dnevna zurka na koju je ulaz slobodan za sve! Festivalske kapije otvorene su u 19 sati. Ulaznica ce biti i na samom festivalskom ulazu po cijeni od 20 eura za prvi, ili drugi dan festivala, te 25 eura za treci i finalni dan festivala.

Placanje na Sea Dance festivalu vrsice se iskljucivo uz specijalne festivalske kartice, kreirane uz pomoc Addiko banke, a koje se mogu zaduziti i dopuniti u zeljenom iznosu na vise lokacija sirom festivala. Dopuna kartica se vrsi gotovinski ili putem platne kartice koju posjetioci vec imaju. Svi korisnici Addiko Mobile Crna Gora aplikacije, te ovlasceni korisnici Addiko E-banke mogu da se registruju i na taj nacin ostvare popust od 5 do cak 15% na Sea Dance sankovima.

Cijena trodnevnih ulaznica iznosi 50 eura, a jednodnevnih za prvi i drugi dan po 20 eura, odnosno 25 eura za treci dan, dok sve ulaznice mogu da se kupe u GIGSTIX prodajnoj mrezi na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, ili na festivalskom ulazu. Svi kupci trodnevnih ulaznica obavezni su da vaucere mijenjaju za narukvice na zamjenskim mjestima, dok kupci jednodnevnih ulaznica idu pravo na kapije festivala. Cijena ulaznice za festivalski kamp iznosi 35 eura i moze se kupiti u samom kampu.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • Formirana radna grupa za izradu mape puta finansijskog sektora ka održivim finansijama
  on 22/07/2024 at 15:22

  Na današnjoj sjednici Savjeta za finansijsku stabilnost razmatrani su mogući uticaji klimatskih promjena na finansijski sistem, saopšteno je iz Centralne banke Crne Gore. Kako su kazali, sastanku su prisustvovali guvernerka CBCG i predsjedavajuća Savjeta Irena Radović, članovi Savjeta – Novica Vuković, ministar finansija, Željko Drinčić, predsjednik Komisije za tržište kapitala i Marko Ivanović, predsjednik Savjeta Agencije za nadzor osiguranja.

 • Komisija da razmatra prvatizaciju Primorke
  on 22/07/2024 at 14:53

  Poslanici Demokratske Crne Gore inicirali su da se pred skupštinskom Komisijom za praćenje i kontrolu postupka privatizacije nađe i privatizacija barske Primorke.

 • Vlada ograničila cijene brašna, šećera, ulja i soli
  on 22/07/2024 at 14:05

  Vlada je na današnjoj sjednici odlučila da ograniči cijene pšeničnog bračna (tip 400 i 500), šećera, suncokretovog ulja i kuhinjske soli.

 • Odlilo se 150,5 miliona eura
  on 22/07/2024 at 11:45

  Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) na kraju maja je iznosio 364,81 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 150,46 miliona eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

 • "Evropa sad 2 ključna inicijativa za smanjenje nezaposlenosti u CG"
  on 22/07/2024 at 10:24

  Program "Evropa sad 2" predstavlja ključnu inicijativu za smanjenje nezaposlenosti u državi, sa jasnim ciljem unapređenja ekonomskih uslova i životnog standarda, ocijenio je vršilac dužnosti direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), David Perčobić. On je kazao da, kao prvi čovjek Zavoda, krovne institucije na tržištu rada, želi izraziti punu podršku programu Evropa sad 2.

 • Turiste i ovog ljeta dočekuju zaključane prodavnice nedjeljom
  on 21/07/2024 at 19:41

  Od političke volje zavisi i vraćanje radne nedjelje u trgovinama. Ministar ekonomskog razvoja i potpredsjednik Vlade Nik Đeljošaj kaže da je izostala podrška poslanika da se izglasa taj zakon. Tako da i ovog ljeta turiste dočekuju zaključane prodavnice drugog dana vikenda.

 • Dolar blago ojačao prema korpi valuta
  on 21/07/2024 at 16:16

  Dolar je ojačao prema korpi valuta, nakon dvije sedmice pada, dok je euro blago oslabio nakon što je Evropska centralna banka (ECB) ostavila kamate nepromijenjene.

 • "'Evropa sad 2' ne smije trgovinama biti izgovor za poskupljenja"
  on 21/07/2024 at 14:46

  Građani danas mogu da žive dostojanstveno sa svojim primanjima, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Dražen Petrić.

 • Platni promet 1,95 milijardi eura
  on 21/07/2024 at 11:36

  Vrijednost realizovanog platnog prometa za 20 radnih dana u junu iznosila je 1,95 milijardi eura, što je 11,4 odsto više u odnosu na maj, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

 • "Kastrati grupa je dobra opcija da uzme pod koncesiju crnogorske Aerodrome"
  on 21/07/2024 at 10:23

  Ako bi crnogorska Vlada razmatrala opciju koncesije, Kastrati Grupa bi sigurno predstavljala solidnu i održivu opciju, s obzirom na njen dosadašnji učinak na Međunarodnom Aerodromu Tirana i njeno snažno prisustvo na Zapadnom Balkanu, kazao je za Pjervitorio Farabi, glavni operativni direktor Aerodroma Tirana.