PLAZA BULJARICA

Sea Dance festival, sesti po redu, veceras su na plazi Buljarica otvorili lideri svjetske elektronske scene Sven Vath i Richie Hawtin, sa kojima dolazi i produkcija cuvene Exitove Dance Arene, koju su mnogi vodeci mediji proglasili najboljom u svijetu elektronske muzike!

Na glavnu binu pod nazivom “Addiko Main Stage Powered by Turisticka organizacija Budva”, stize i nova balkanska kraljica urbanog zvuka, slovenacka zvijezda crnogorskih korijena Senidah, a drustvo ce joj praviti njene kolege iz Bassivity ekipe, beogradski trap boss Fox i zagrebacki hip-hop trio Kuku$! Za dugo plesno jutro bice zaduzen holandski progressive majstor Eelke Kleijn ciji ce set docekati izlazak sunca iznad No Sleep bine, na kojoj ce vec tri sata kasnije pokrenuti i nova dnevna zurka na koju je ulaz slobodan za sve! Festivalske kapije otvorene su u 19 sati. Ulaznica ce biti i na samom festivalskom ulazu po cijeni od 20 eura za prvi, ili drugi dan festivala, te 25 eura za treci i finalni dan festivala.

Placanje na Sea Dance festivalu vrsice se iskljucivo uz specijalne festivalske kartice, kreirane uz pomoc Addiko banke, a koje se mogu zaduziti i dopuniti u zeljenom iznosu na vise lokacija sirom festivala. Dopuna kartica se vrsi gotovinski ili putem platne kartice koju posjetioci vec imaju. Svi korisnici Addiko Mobile Crna Gora aplikacije, te ovlasceni korisnici Addiko E-banke mogu da se registruju i na taj nacin ostvare popust od 5 do cak 15% na Sea Dance sankovima.

Cijena trodnevnih ulaznica iznosi 50 eura, a jednodnevnih za prvi i drugi dan po 20 eura, odnosno 25 eura za treci dan, dok sve ulaznice mogu da se kupe u GIGSTIX prodajnoj mrezi na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, ili na festivalskom ulazu. Svi kupci trodnevnih ulaznica obavezni su da vaucere mijenjaju za narukvice na zamjenskim mjestima, dok kupci jednodnevnih ulaznica idu pravo na kapije festivala. Cijena ulaznice za festivalski kamp iznosi 35 eura i moze se kupiti u samom kampu.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • Propao i posljednji pokušaj za smjenu Ćulafića
  on 03/10/2023 at 10:49

  Sprečavanjem održavanja sjednice Skupštine opštine od strane građana Andrijevice, propao je i posljednji pokušaj za smjenu predsjednika Željka Ćulafića (SNP).

 • Vladi prihvatljiva platforma koju je predložio Milatović
  on 03/10/2023 at 10:29

  Premijer Dritan Abazović kazao je da je Vladi prihvatljiva platforma za Crnu Goru u EU koju je predložio predsjednik Crne Gore Jakov Milatović. On je to kazao tokom 68. sjednice Vlade Crne Gore ističući da je prihvatljiva svaka inicijativa okupljanja oko evropske agende.

 • Milatović primio akreditivna pisma ambasadorki Slovenije i Francuske
  on 03/10/2023 at 08:26

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadorki Republike Slovenije Bernarde Gradišnik i Republike Francuske An Mari Maske.

 • “Crnogorska kulturna baština devastirana i omalovažavana”
  on 03/10/2023 at 08:09

  Crnogorska kulturna baština devastirana je i omalovažavana nerazumnim i primitivnim postupcima instruiranih pojedinaca i zlonamjernih klerikalnih kolektiva, poručeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

 • "Put ka EU možemo ubrzati samo zajedno"
  on 03/10/2023 at 05:46

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović predstavio je "Platformu za Crnu Goru u Evropskoj uniji", ističući da je to inicijativa koja bi trebalo da okupi sve parlamentarne partije oko ubrzanja EU puta. Konsultant za međunarodne odnose i univerzitetski profesor u Norveškoj Marko Begović za Portal RTCG, kaže da je Platforma predsjednika Crne Gore skup civilizovanih principa, što je ujedno i zahtjev naših međunarodnih partnera iz Evropske unije.

 • "Milatović želi da ubaci ZBCG u Vladu"
  on 02/10/2023 at 19:36

  Predsjednik Jakov Milatović svojom platformom želi da ubaci koaliciju "Za budućnost Crne Gore" u sastav nove Vlade, tvrdi član Izvršnog odbora DPS-a Arsenije Boljević.

 • "Milatović radi na tome da se vlada ne sastavi"
  on 02/10/2023 at 15:28

  Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da se predsjednik Crne Gore Jakov Milatović na današnjoj pres konferenciji u želji da sebe predstavi kao državnika zapravo, kako su kazali, nije pokazao ništa izuzev narcisoidnosti, površnosti i neznanja.

 • Abazović – Maske: Francuska jača svoje prisustvo u regionu
  on 02/10/2023 at 15:13

  Predsjednik Vlade Dritan Abazović primio je danas novoizabranu ambasadorku Francuske u Crnoj Gori An Mari Maske.

 • Zabrinuti zbog biračkog spiska, zloupotrebe resursa i potpisa
  on 02/10/2023 at 14:38

  Dugogodišnje zabrinutosti vezane za tačnost biračkog spiska, posebno zbog preminulih i osoba koje žive van Crne Gore a imaju pravo glasa podriva povjerenje javnosti u proces upisa u birački spisak, ukazala je posmatračka misija Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope (PSSE) u konačnom Izvještaju o praćenju parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 11. juna 2023. Autor izvještaja je Rajnhold Lopatka, a dokument će biti pred poslanicima PSSE sledeće sedmice u Strazburu.

 • "Politička stabilnost osnov za ekonomski razvoj"
  on 02/10/2023 at 14:03

  Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić razgovarao je sa Panajotisom Partsosom , ambasadorom Grčke u Crnoj Gori. Sastanak je, kako je saopšteno, održan u prijateljskoj i konstruktivnoj atmosferi, u sjedištu Demokratske Crne Gore.

 • Za dva dana 36 prekršajnih naloga, naplatiće 11.500 eura
  on 03/10/2023 at 12:49

  Turistički i sanitarni inspektori su 29. i 30. septembra u Podgorici kontrolisali rad ugostiteljskih objekata i izdali 36 prekršajnih naloga, u iznosu od 11.500 eura.

 • Imenovan novi Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo
  on 03/10/2023 at 12:12

  Vlada Crne Gore je na današnjoj 68. sjednici imenovala novi Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo koji će činiti Dejan Stojanović, Edis Ćatović, Miljana Knežević, Ćamil Kujević i Slobodanka Burić.

 • Bruto prihodi veći za 356 miliona eura nego lani
  on 03/10/2023 at 10:02

  Uprava prihoda i carina (UPC) ostvarila je naplatu bruto prihoda od ukupno 1,91 milijardu eura za devet mjeseci ove godine, što je više za 356 miliona eura ili 23 odsto nego u istom periodu lani. I planirani prihodi od početka januara do kraja septembra premašeni su za 278 miliona eura ili 17 odsto.

 • Link sa informacijama u vezi sa akcijom Stop inflaciji 100+
  on 03/10/2023 at 09:51

  Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je link na kojem se mogu pronaći svi podaci u vezi sa akcijom Stop inflaciji 100+, koja ima za cilj zaštitu životnog standarda građana i smanjenje inflacije.

 • "Akcijom nijesmo riješili uzroke rasta cijena"
  on 03/10/2023 at 07:53

  Crnogorski građani imaju velika očekivanja od akcije „Stop inflaciji 100+“ koja bi trebalo da pomogne da za manje novca riješimo osnovne egzistencijalne potrebe. Ekonomski analitičar Predrag Drecun kazao je da pozdravlja akciju ali da smatra da ona ima kratkoročni efekat i da se sada rješava rast cijena, a da uzroke rasta cijena nikako nijesmo dotakli.

 • Cijene nekih namirnica snižene gotovo 40 odsto
  on 03/10/2023 at 05:56

  Građani su zadovoljni početkom akcije „Stop inflaciji 100+“, koja se odnosi na gotovo 150 artikla, što je, kako kažu više nego dobrodošlo.

 • Vlada mora biti spremna na ograničenje cijene struje
  on 02/10/2023 at 18:31

  Vlada mora biti spremna na ograničenje cijene struje, ukoliko bi se to poskupljenje moralo desiti, poručila je funkcionerka Socijalističke narodne partije (SNP) Sanja Jokić.

 • Država će otkupiti akcije manjinskih akcionara Instituta Igalo
  on 02/10/2023 at 17:32

  Država će otkupiti akcije manjinskih akcionara Instituta „Simo Milošević“, saopštio je predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Ivan Otović nakon sastanka sa premijerom Dritanom Abazovićem. Sastankom su zadovoljni i u sindikatu, iz kojeg su kazali da su dogovorili potpisivanje kolektivnog ugovora, rješavanje duga prema Jugobanci i povećanje cijena Instituta prema Fondu za zdravstvo.

 • "PKCG eliminiše sektor malih i srednjih trgovaca naftom"
  on 02/10/2023 at 14:40

  Netransparentnim i neinkluzivnim procesom formiran je novi saziv Odbora Udruženja za rudarstvo i energetiku, pa je takvim načinom PKCG u potpunosti eliminisala predstavnike sektora malih i srednjih preduzeća iz branše koja se bavi trgovinom nafte i naftnih derivata, ukazuje generalni sekretar Udruženja naftnih kompanija Crne Gore Boris Spalević.

 • Podrška Crnoj Gori za ulazak u SEPA sistem
  on 02/10/2023 at 11:18

  Delegacija Svjetske banke, u čijem su sastavu eksperti iz oblasti regulative platnog prometa i sajber bezbjednosti platnih sistema, boravi tokom ove sedmice u Crnoj Gori. Posjeta predstavnika Svjetske banke dio je projeka Modernizacija platnih sistema koji finansira Evropska unija, a kroz koji će biti pružena podrška zemljama Zapadnog Balkana u njihovom približavanju standardima EU i ispunjavanju uslova za integraciju u SEPA sistem, odnosno pristupanje jedinstvenom području plaćanja u eurima.