MIJOVIC

Kosarkasi Buducnost Volija nijesu imali milosti za mladu ekipu Mega Bamaksa.

“Plavi” su danas u Beogradu ostvarili ubjedljivu pobjedu (94:57) i izjednacili sa vodecim ekipama na tabeli ABA lige sa skorom 4:1.

“Ovo je bila veoma vazna utakmica za nas nakon serije teskih meceva u Evrokupu gdje smo izgubili mnogo duela na jednu loptu, prakticno poslije posljednjeg suta. Sve to je rezultiralo time da se u ekipu uvukao neki strah i pored naseg dobrog rada na treningu. Zbog svega toga, pribojavao sam se Mege, jer je to ekipa koja veoma dobro trenira, shodno tome utakmice igra u visokom intezitetu. Postavili smo utakmicu tako da je ona za nas biti il ne biti, a moji igraci su na sve to odgovorili na pravi nacin”, izjavio je ankon meca trener Buducnosti Petar Mijovic.

On je zadovopljan su igraci odgovorili na sve zahtjeve igre i to je rezultiralo ubjedljivom pobjedom.

“Veoma dobro su odgovorili na sve zahteve igre i to je rezultiralo ubedljivom pobedom. Okrecemo se narednim utakmicama, slede nam dueli sa Unikahom, pa sa Cibonom. I pored loseg starta i dalje smo zivi u Evrokupu za plasman u drugi krug, ali ipak nas imperativ je da u ABA ligi odrzimo korak za vodecima”, rekao je Mijovic.

Trener Mege Bemaks Dejan Milojevic nije mogao biti zadovoljan igrom svojih izabranika.

“Osim prve cetvrtine, sve ostalo je bilo za zaborav i zavrsilo se ovako kako se zavrsilo. Ako iz svega ovoga moze da se izvuce nesto pozitivno to je da mi nemamo pravi kiks. Izgubiti od Buducnosti, Cedevita Olimpije kod kuce, Crvene zvezde i FMP-a u gostima zaista se ne mogu tumaciti kao kiksevi, jer su to objektivno bolje ekipe od nas. Medutim, nacin na koji igramo je problematican i zato moramo de se trgnemo i meceve koji ce nam odlucivati borbu za opstanak odigramo mnogo bolje”, rekao je Milojevic.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • Prijem povodom Dana nezavisnosti SAD
  on 25/06/2024 at 20:56

  Ambasada Sjedinjenih Američkih Država organizovala je u Podgorici svečani prijem povodom Dana nezavisnosti, nacionalnog praznika te zemlje. Prijem je okupio veliki broj crnogorskih zvaničnika, članova diplomatskog kora, predstavnika političkih partija, pravosudnih, kulturnih i drugih institucija...

 • "Logično je da se rezolucija o Jasenovcu usvoji, biće sastanaka sa Spajićem"
  on 25/06/2024 at 18:41

  Demokratska narodna partija (DNP) ne ucjenjuje nikoga i ne uslovljava nikoga, ali bi bilo sasvim bilo prirodno i logično da se Rezolucija o Jasenovcu usvoji, smatra poslanik DNP-a Vladislav Bojović.

 • Berane: Rotacija ili vanredni izbori?
  on 25/06/2024 at 18:35

  Očigledna je kriza vlasti u Beranama. Sjednica lokalnog parlamenta nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na sjednici je trebalo da se desi dogovorena rotacija na mjestu predsjednika opštine, te da umjesto Vuka Todorovića iz Nove srpske demokratije bude izabran Damjan Ćulafić iz Demokrata.

 • DPS Berane: Svjedočimo političkom mešetarenju i samovolji pojedinaca
  on 25/06/2024 at 17:56

  Predsjednik opštinskog odbora Berane Miro Nedić kaže da su ovih dana u Beranama na snazi političko mešetarenje, dominacija ličnih interesa i samovolja pojedinaca.

 • Spajić: Razmišljamo o rebalansu budžeta
  on 25/06/2024 at 17:11

  Realizacija tekućih projekata ide brže nego što je predviđeno, kazao je premijer Milojko Spajić i dodao da zbog toga razmišljaju o rebalansu budžeta kako bi dodatna sredstva opredijelili za kapitalne projekte.

 • Milatović traži mišljenje za pet ambasadora
  on 25/06/2024 at 16:47

  Skupštinski Odbor za međunarodne odnose i iseljenike trebalo bi početkom jula da se izjasni o petorici kandidata za ambasadore Crne Gore. Predsjednik države Jakov Milatović uputio je skupštinskom Odboru pet predloga kandidata za ambasadore, kako bi Odbor o njima dao mišljenje.

 • Mandić: Moj glavni zadatak na evropskom putu je očuvanje mira
  on 25/06/2024 at 15:14

  Svi čvrsto vjerujemo da je Crna Gora naredna članica EU, a to će biti biti snažna poruka ohrabrenja za ostale zemlje kandidate, a posebno za bivše republike Jugoslavije, saopštio je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

 • Mugoša: Optužbe Mandića na račun opozicije nekorektne i neutemeljene
  on 25/06/2024 at 14:00

  Objašnjenje razloga zbog kojih je sjednica parlamenta već četvrti put odgođena a koje je saopštio predsjednik Skupštine Andrija Mandića, šef Kluba poslanika SD-a u crnogorskom Parlamentu Boris Mugoša smatra nekorektnim i neutemeljenim.

 • "Od strateške je važnosti da Crna Gora otpočne ključne infrastrukturne projekte"
  on 25/06/2024 at 13:47

  Od strateške je važnosti da naša zemlja otpočne i nastavi ključne infrastrukturne projekte poput nove dionice auto-puta Bar-Boljare, rekonstrukcije pruge Beograd-Bar i valorizacije Luke Bar, kako bi se stvorili uslovi za što bolju povezanost i privredni razvoj Crne Gore i cijelog regiona, saopštio je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

 • DPS: Kriza vlasti u Danilovgradu
  on 25/06/2024 at 12:21

  Ukupna situacija u Crnoj Gori, a posebno kriza vlasti u Podgorici direktno se odražava i na funkcionisanje vlasti u Danilovgradu, tvrde iz Demokratske partije socijalista u tom gradu.