CIJENA KARTE EURO

Autobuski prevoznik Montenegro prevoz Pejovic uveo je jos dva autobuska polaska do Rogama pa ce umjesto cetiri, autobusi saobracati sest puta dnevno, pise Dan.

Vlasnik firme Montenegro prevoz Pejovic Danilo Pejovic navodi da su nove polaske uveli na zahtjev gradana.

Probna linija do Rogama startovala je 28. oktobra.

“Poceli smo sa cetiri polaska i gradani su trazili jos dva kako bi mogli bolje da koriste autobuse. Dogovorili smo jos dva polaska i oni su startovali od utorka, 5. novembra. Autobuska linija do Rogama je nerentabilna ali se nadamo da ce pokazati i finansijski rezultat”, rekao je Pejovic.

Po novom redu voznju, autobusi sa Autobuske stanice krecu u 5.30, 6.40, 11.30, 13.10, 15.15 i 19.15, dok su polasci iz Rogama u 6.15, 7, 12.20, 14, 16 i 20 sati.

Vikendom i praznicima autobusi sa Autobuske stanice polaze u 9.30 i 17, a iz Rogama u 10.15 i 17.45.

Pejovic je naveo da se gradani do Rogama mogu voziti za euro.

Utvrdene su i cijene mjesecnih karata.

“Cijena dacke karte do Rogama je 28, a radnicke 35 eura”, saopstio je Pejovic.

Trasa autobusa pocinje sa Autobuske stanice i prolaze pored hotela Ramada, Skole za srednje i vise strucno i obrazovanje Sergije Stanic, hotela Nikic i Hilton, zatim preko mosta Blaza Jovanovica, Crvenog krsta, pored solitera Pet udovica.

Odatle autobusi nastavljaju da idu Momiskom skalom, preko mosta u Rogamima, pored Duklje, odakle skrece i ide ka nekadasnjoj stampariji Dana.

Od toga odredista ide naprijed 100 metara gdje se okrece.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • SD: Dobar rezultat naše koalicije u Budvi, bićemo još jači
  on 27/05/2024 at 10:17

  Rezultat koalicije "Čist izbor" pokazuje da su građanke i građani Budve prepoznali potencijal ovog političkog saveza koji će svakim danom biti sve jači, poruče

 • Milatović: Dušku Jovanoviću dugujemo istinu i pravdu
  on 27/05/2024 at 08:54

  Dušku Jovanoviću dugujemo istinu i pravdu, a sebi šansu da izgradimo društvo u kojem je slobodna riječ sigurna, poručio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, povodom 20 godina od ubistva urednika "Dana".

 • EK šalje mišljenje o pravosudnim zakonima
  on 27/05/2024 at 08:35

  Sjednica Vlade danas neće biti održana, jer je Evropska komisija najavila mišljenje na niz zakona, prije svega iz oblasti pravde i pravosuđa, saznaje naš portal.

 • "Ruka EU ispružena prema Crnoj Gori više nego ikada"
  on 27/05/2024 at 07:44

  Povodom 18 godina od obnove nezavisnosti Crne Gore NVO Građanska alijansa objavila je publikaciju pod nazivom "18 godina nezavisnosti, pogled naprijed, putokaz ka EU napretku". Milan Radović iz Građanske alijanse kazao je da se Crna Gora nalazi u jednom specifičnom momentu kada su više nego ikada do sada vrata Evropske unije otvorena, te da treba iskorisiti taj trenutak.

 • Specijalni sud mora imati najmanje sedam sudnica
  on 27/05/2024 at 06:42

  Bez specijalnog suda nezamisliva je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, i trebalo bi ga formirati u što kraćem vremenskom roku, poručuje advokat Zdravko Begović.

 • "Budva da bude perspektivnije i bolje društvo"
  on 26/05/2024 at 19:06

  Potpredsjednica Demokrata i druga na izbornoj listi Dragana Kažanegra Stanišić iskoristila je danas svoje biračko pravo u Pržnu, pozivajući građane Budve da učine isto.

 • "OSI onemogućeno samostalno ostvarivanje biračkog prava"
  on 26/05/2024 at 13:53

  Niti jedno od svih 28 posmatranih biračkih mjesta u Budvi nije u potpunosti pristupačno osobama oštećenog vida što znači da na biračkom mjestu nije dostupan šablon za glasanje koji je izrađen u tamnoj boji od čvršćeg, postojanog materijala sa prorezima gdje su brojevi izbornih lista, te da etison trake nijesu pravilno postavljene, saopštio je izvršni direktor NVO Savez slijepih Crne Gore Goran Macanović.

 • "Ne odustajemo od programa Evropa Sad 2"
  on 25/05/2024 at 18:10

  PES sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana, poručio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Darko Dragović.

 • PES neće povući iz procedure rezoluciju o Jasenovcu
  on 25/05/2024 at 17:10

  Poslanički klub PES je podržao rezoluciju o Jasenovcu i neće je povlačiti iz skupštinske procedure, kategoričan je generalni sekretar Pokreta Evropa sad Boris Pejović.

 • Reakcija Kneževića očekivana, dogovoriti brzu rekonstrukciju Vlade
  on 25/05/2024 at 15:05

  Odluka Demokratske narodne partije (DNP) o suspenziji dalje podrške Vladi Milojka Spajića do ispunjena njihovih zahtjeva za politikologa Vladmira Pavićevića je očekivana. Kao najbolji način da se izađe iz nastale situacije vidi dogovor i relativno brzu rekonstrukciju Vlade.