“OCIGLEDNA INDOLENTNOST IGRACA”

Trener Mornara Mihailo Pavicevic je nakon jos jednog ubjedljivog poraza svog tima najavio promjene.

“Cestitam Zvezdi na vise nego zasluzenoj pobjedi. Upozoravao sam igrace da, kad dode do promjene trenera, igraci krenu od nule i daju 150 odsto mogucnosti,. Takav pristup je imala Zvezda veceras i nije nikakvo iznenadenje. Jedino iznenadenje je sto mi nijesmo bili spremni, 1. cetvrtina je odlucila pobjednika. Broj igraca ne cini tim, vec grupa momaka koja ,,gine” zajedno. Imamo taj problem, nemamo hemiju, nemamo podjednak odnos svakog igraca. Ocigledna je indolentnost nekih igraca, to nas kosta. Imali smo najbolju namjeru, ali ako vidite da grupa igraca ne funkcionise, nesto mora da se mijenja. Napravicemo promjenu, odlucicemo se za one za koje mislimo da ce odraditi posao do kraja. Imena i proslost ne postoje, kao ni za mene kao trenera. Dobili su pare za proslost, ispostovali smo ih i dali im ugovore koje su trazili, ali sada moraju da ih opravdaju.”, istakao je Pavicevic.

Trener Barana je bio ljut na rivala, jer je postigao kos u posljednjem napadu, kada su svi igraci stali.

“Nije mi jasan ovaj posljednji kos. Ali, ako su oni tako odlucili nemojte poslije da kukaju kad i mi budemo spremni u Baru. Budite sigurni da ce ta utakmica biti mnogo drugacija zbog onog kosa. Mi smo najkorektnija sredina, ali onako da se zavrsi utakmica… Uradicemo sve da im vratimo istom mjerom. Ovo je sportska ljutnja, radi se o korektnosti. Jesmo li zasluzili ovo? Zvezda se uvijek osjecala kao kod svoje kuce u Baru. Kad me vec vucete za jezik, u Podgorici nijedan navijac Zvezde ne ude u dvoranu, a u Baru igra pred domacim i mi smo se ponosili sa tim. Sada nijedan nece uci”, naglasio je Pavicevic.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • EPCG: Vodimo kompaniju uspješno, ne bavimo se politikanstvom
  on 24/02/2024 at 21:26

  Elektroprivreda (EPCG) se bavi opštim dobrom, a ne jeftinim politikanstvom, poručili su iz te kompanije. reagujući na navode Demokratske partije socijalista (DPS) da su dešavanja u Elektroprivredi  još jedna lakrdija i nastavak borbe za podjelu plijena unutar vladajućih partija.

 • Tunel Sozina opslužio preko 376 hiljada vozila
  on 24/02/2024 at 14:08

  Tunel Sozina je od početka godine opslužio 376,56 hiljada vozila.

 • Milović: Zaduženje će dodatno izložiti državu
  on 24/02/2024 at 12:29

  Kombinacija zaduženja kod domaćih banaka i dijelom na međunarodnom tržištu, izložiće državu dodatno i pogoršati njenu pregovaračku moć, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Nikola Milović.

 • Platni promet 1,39 milijardi eura
  on 24/02/2024 at 10:40

  Vrijednost realizovanog platnog prometa za 21 radni dan u januaru iznosila je 1,39 milijardi eura, što je 50 odsto manje nego u decembru, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

 • Monteput: Ponude za pumpu na auto-putu do 26. aprila
  on 24/02/2024 at 09:47

  Monteput je produžio rok za dostavljanje ponuda za dugoročni zakup državne imovine i izgradnju benzinske pumpe na odmorištu Gornje Mrke na auto-putu Bar-Boljare do 26. aprila.

 • Država da poreski dug naplati oduzimanjem imovine
  on 24/02/2024 at 07:00

  Na “crnoj listi” poreskih dužnika na kraju prošle godine nalazi se 200 kompanija. Njihova dugovanja su preko 170 miliona eura, a u samom vrhu spiska je kineska korporacija CRBC sa dugom od preko 11 miliona eura. Ekonomski analitičar Predrag Zečević za Radio Crne Gore kaže da država ima jednostavan mehanizam da naplati ta potraživanja, jer, tvrdi da ta kompanija ima vrijednu imovinu, nekretnine, te građevinske mašine. Ocjenjuje i da država ima način da naplati i ostala potraživanja, jednostavnom primjenom rješenja od prije deset, 20 ili 30 godina.

 • Izabran novi odbor direktora EPCG
  on 23/02/2024 at 22:38

  Novi Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) izabran je na sjednici Skupštine akcionara EPCG. Novi odbor čine Jovica Milanović, Vladimir Katić, Zoran Miljanić, Milutin Đukanović, Tahir Đonbalaj, Neven Gošović i Simo Jokić. Na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora, za predsjednika je imenovan Milutin Đukanović, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

 • Nenezić o EPCG: Priču o meritokratiji razrušili kao kulu od karata
  on 23/02/2024 at 20:35

  Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić komentarisao je situaciju oko Elektroprivrede Crne Gore(EPCG) i imenovanja člana odbora direktora tog preduzeća, poručivši da su "odnosom prema upravljačkim strukturama priču o meritokratiji razrušili kao kulu od karata".

 • Gubici, afrički poslovi, Sejšeli...do problema sa Brskovom
  on 23/02/2024 at 16:04

  Koncesije za kopanje rude u Brskovu najprije je dobila firma sa gubicima u poslovanju, krajnji vlasnici su radili na nalazištima cinka i olova u Novom Južnom Velsu, osim u Crnoj Gori pribavljali su rudarske dozvole i u Zapadnoj Africi, u jedom momentu krajnji vlasnik bila je i kompanija sa of-šor destinacije a jedan od direktora rođen je u Bosni i Hercegovini. To pokazuju podaci do kojih je došla NVO Akcija za socijalnu pravdu (ASP).

 • Počela realizacija projekta Zelena tranzicija ženskih biznisa na Balkanu
  on 23/02/2024 at 15:12

  Početak realizacije projekta Zelena tranzicija ženskih biznisa na Balkanu (G-FEB), koji ima za cilj promociju razvoja zelenih vještina među preduzetnicama, obilježen je transnacionalnim sastankom u februaru u Tirani.