LAZOVIC

Ekipa je nova, doslo je dosta novih igraca, mnogo je mladih iz Budve i za sve treba vremena… Medutim, mislim da poslije dva mjeseca rada nije mala stvar primaci se Jadranu toliko koliko smo uspjeli u ovom finalu

Nista novo kada je pehar Kupa Crne Gore u vaterpolu u pitanju on ce i devetu godinu zaredom, a 11. ukupno stanovati na “Skveru”, u trofejnoj sali Jadrana. Ono sto je novost u odnosu na ranije godine, jeste da su Novljani konacno dobili prave rivale, a Crna Gora zanimljive vaterpolo duele.

Bilo je tako u polufinalu protiv Primorca, a posebno u finalu protiv Budve (9:8). Porazeni finalista ima za cim da zali, jer odavno nije bio tako blizu trofeja, ali opet i da bude ponosan, s obzirom na to da je tokom ljeta krenula rekonstrukcija tima, da je doslo dosta pojacanja, a da u Regionalnoj ligi bas i ne ide kako je planirano.

“Ekipa je nova, doslo je dosta novih igraca, mnogo je mladih iz Budve i za sve treba vremena… Medutim, mislim da poslije dva mjeseca rada nije mala stvar primaci se Jadranu toliko koliko smo uspjeli u ovom finalu”, porucio je za Dnevne novine povratnik u Budvu, golman Dejan Lazovic.

Neizvjesnost u podgorickom finalu trajala je do posljednje sekunde…

“Realno gledano prosle godine se od Jadrana gubilo deset razlike, a ove smo do kraja bili u igri sa ekipom koja ima kontinuitet igara u Ligi sampiona. Sve u svemu bilo je odlicno finale”, dodao je Lazovic.

Prvog golmana reprezentacije Crne Gore odusevila je i igra Primorca u polufinalu protiv Jadrana, ali i tokom cijele sezone…

“Sigurno da je Primorac odigrao ovaj dio fenomenalno i stvarno svaka cast momcima na izdanjima koje su pruzili do sada. Nije mala stvar za tako mladu ekipu da odigra tako”.

Budva se sada okrece Regionalnoj ligi, gdje ce je cekati dosta posla oko opstanka u A1 drustvu.

“Ceka nas par utakmica koje igramo kuci i to moramo da pobijedimo. Ako tako bude mislim da nece biti problema oko opstanka” jasan je golman Budve.

Nakon avantura u Italiji, Lazovic se ljetos kao najzvucnije pojacanje u nasem vaterpolu vratio u svoju Budvu.

“Sve u svemu dobro je do sada. Za sve treba vremena tako i za ovo, ali mislim da cemo svi zajedno da napravimo dobru stvar za Budvu i vaterpolo”, zakljucio je Lazovic.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • EPCG: Vodimo kompaniju uspješno, ne bavimo se politikanstvom
  on 24/02/2024 at 21:26

  Elektroprivreda (EPCG) se bavi opštim dobrom, a ne jeftinim politikanstvom, poručili su iz te kompanije. reagujući na navode Demokratske partije socijalista (DPS) da su dešavanja u Elektroprivredi  još jedna lakrdija i nastavak borbe za podjelu plijena unutar vladajućih partija.

 • Tunel Sozina opslužio preko 376 hiljada vozila
  on 24/02/2024 at 14:08

  Tunel Sozina je od početka godine opslužio 376,56 hiljada vozila.

 • Milović: Zaduženje će dodatno izložiti državu
  on 24/02/2024 at 12:29

  Kombinacija zaduženja kod domaćih banaka i dijelom na međunarodnom tržištu, izložiće državu dodatno i pogoršati njenu pregovaračku moć, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Nikola Milović.

 • Platni promet 1,39 milijardi eura
  on 24/02/2024 at 10:40

  Vrijednost realizovanog platnog prometa za 21 radni dan u januaru iznosila je 1,39 milijardi eura, što je 50 odsto manje nego u decembru, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

 • Monteput: Ponude za pumpu na auto-putu do 26. aprila
  on 24/02/2024 at 09:47

  Monteput je produžio rok za dostavljanje ponuda za dugoročni zakup državne imovine i izgradnju benzinske pumpe na odmorištu Gornje Mrke na auto-putu Bar-Boljare do 26. aprila.

 • Država da poreski dug naplati oduzimanjem imovine
  on 24/02/2024 at 07:00

  Na “crnoj listi” poreskih dužnika na kraju prošle godine nalazi se 200 kompanija. Njihova dugovanja su preko 170 miliona eura, a u samom vrhu spiska je kineska korporacija CRBC sa dugom od preko 11 miliona eura. Ekonomski analitičar Predrag Zečević za Radio Crne Gore kaže da država ima jednostavan mehanizam da naplati ta potraživanja, jer, tvrdi da ta kompanija ima vrijednu imovinu, nekretnine, te građevinske mašine. Ocjenjuje i da država ima način da naplati i ostala potraživanja, jednostavnom primjenom rješenja od prije deset, 20 ili 30 godina.

 • Izabran novi odbor direktora EPCG
  on 23/02/2024 at 22:38

  Novi Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) izabran je na sjednici Skupštine akcionara EPCG. Novi odbor čine Jovica Milanović, Vladimir Katić, Zoran Miljanić, Milutin Đukanović, Tahir Đonbalaj, Neven Gošović i Simo Jokić. Na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora, za predsjednika je imenovan Milutin Đukanović, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

 • Nenezić o EPCG: Priču o meritokratiji razrušili kao kulu od karata
  on 23/02/2024 at 20:35

  Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić komentarisao je situaciju oko Elektroprivrede Crne Gore(EPCG) i imenovanja člana odbora direktora tog preduzeća, poručivši da su "odnosom prema upravljačkim strukturama priču o meritokratiji razrušili kao kulu od karata".

 • Gubici, afrički poslovi, Sejšeli...do problema sa Brskovom
  on 23/02/2024 at 16:04

  Koncesije za kopanje rude u Brskovu najprije je dobila firma sa gubicima u poslovanju, krajnji vlasnici su radili na nalazištima cinka i olova u Novom Južnom Velsu, osim u Crnoj Gori pribavljali su rudarske dozvole i u Zapadnoj Africi, u jedom momentu krajnji vlasnik bila je i kompanija sa of-šor destinacije a jedan od direktora rođen je u Bosni i Hercegovini. To pokazuju podaci do kojih je došla NVO Akcija za socijalnu pravdu (ASP).

 • Počela realizacija projekta Zelena tranzicija ženskih biznisa na Balkanu
  on 23/02/2024 at 15:12

  Početak realizacije projekta Zelena tranzicija ženskih biznisa na Balkanu (G-FEB), koji ima za cilj promociju razvoja zelenih vještina među preduzetnicama, obilježen je transnacionalnim sastankom u februaru u Tirani.