NECE U PENZIJU

Vozac Ferarija Sebastijan Fetel nije zabrinut zbog brojnih navoda da ce ga svjetski sampion Luis Hamilton zamijeniti u italijanskoj ekipi 2021. godine.

Fetelov ugovor sa Ferarijem istice na kraju 2020. godine, kada i Hamiltonov ugovor sa Mercedesom, a brojni mediji spekulisu kako bi sestostruki svjetski sampion mogao da prede u italijansku ekipu 2021. godine. Hamilton bi tada u Ferariju zamijenio Fetela, posto Sarl Lekler ima godinu dana duzi ugovor od Fetela.

Kako je prenio Skaj, Fetel se nasalio kada su ga novinari pitali o tome, nije zelio da posmatra stvar iz ugla Formule 1, vec je podsjetio na to da Hamilton ima nekoliko Ferarijevih automobila.

“Ja mislim da je on vec vozac Ferarija, zar ne? Pa tako, nema promjene. On je dobar kupac, ima vise od jednog automobila (Ferarija)”, naveo je Fetel.

Cetvorostruki svjetski prvak odbacio je navode da bi sljedece sezone mogao da se penzionise.

Poslije brojnih gresaka u trkama ove godine, pojavile su se price da bi Fetel mogao da napusti Ferari godinu dana prije isteka ugovora, ili da napusti Formulu 1.

Upitan o planovima za 2021. godinu, Fetel je rekao: “Odmor”.

“Mislim da sam vec sad na odmoru za sljedecu godinu. Cuo sam da prestajem da se bavim sportom, pa cini se da neko zna vise od mene. Posto pretpostavljam da ste vi novinari uvijek u pravu, sve to ce me pogoditi, sve cu shvatiti u narednih nekoliko nedjelja”, rekao je Fetel.

On je u nedjelju, posljednju trku u sampionatu, za Veliku nagradu Abu Dabija, zavrsio na petom mjestu.

Fetel je sampionat zavrsio kao peti vozac svijeta, iza dvojca Mercedesa Luisa Hamiltona i Valterija Botasa, vozaca Red Bula Maksa Verstapena i timskog kolege Sarla Leklera.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • Formirana radna grupa za izradu mape puta finansijskog sektora ka održivim finansijama
  on 22/07/2024 at 15:22

  Na današnjoj sjednici Savjeta za finansijsku stabilnost razmatrani su mogući uticaji klimatskih promjena na finansijski sistem, saopšteno je iz Centralne banke Crne Gore. Kako su kazali, sastanku su prisustvovali guvernerka CBCG i predsjedavajuća Savjeta Irena Radović, članovi Savjeta – Novica Vuković, ministar finansija, Željko Drinčić, predsjednik Komisije za tržište kapitala i Marko Ivanović, predsjednik Savjeta Agencije za nadzor osiguranja.

 • Komisija da razmatra prvatizaciju Primorke
  on 22/07/2024 at 14:53

  Poslanici Demokratske Crne Gore inicirali su da se pred skupštinskom Komisijom za praćenje i kontrolu postupka privatizacije nađe i privatizacija barske Primorke.

 • Vlada ograničila cijene brašna, šećera, ulja i soli
  on 22/07/2024 at 14:05

  Vlada je na današnjoj sjednici odlučila da ograniči cijene pšeničnog bračna (tip 400 i 500), šećera, suncokretovog ulja i kuhinjske soli.

 • Odlilo se 150,5 miliona eura
  on 22/07/2024 at 11:45

  Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) na kraju maja je iznosio 364,81 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 150,46 miliona eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

 • "Evropa sad 2 ključna inicijativa za smanjenje nezaposlenosti u CG"
  on 22/07/2024 at 10:24

  Program "Evropa sad 2" predstavlja ključnu inicijativu za smanjenje nezaposlenosti u državi, sa jasnim ciljem unapređenja ekonomskih uslova i životnog standarda, ocijenio je vršilac dužnosti direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), David Perčobić. On je kazao da, kao prvi čovjek Zavoda, krovne institucije na tržištu rada, želi izraziti punu podršku programu Evropa sad 2.

 • Turiste i ovog ljeta dočekuju zaključane prodavnice nedjeljom
  on 21/07/2024 at 19:41

  Od političke volje zavisi i vraćanje radne nedjelje u trgovinama. Ministar ekonomskog razvoja i potpredsjednik Vlade Nik Đeljošaj kaže da je izostala podrška poslanika da se izglasa taj zakon. Tako da i ovog ljeta turiste dočekuju zaključane prodavnice drugog dana vikenda.

 • Dolar blago ojačao prema korpi valuta
  on 21/07/2024 at 16:16

  Dolar je ojačao prema korpi valuta, nakon dvije sedmice pada, dok je euro blago oslabio nakon što je Evropska centralna banka (ECB) ostavila kamate nepromijenjene.

 • "'Evropa sad 2' ne smije trgovinama biti izgovor za poskupljenja"
  on 21/07/2024 at 14:46

  Građani danas mogu da žive dostojanstveno sa svojim primanjima, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Dražen Petrić.

 • Platni promet 1,95 milijardi eura
  on 21/07/2024 at 11:36

  Vrijednost realizovanog platnog prometa za 20 radnih dana u junu iznosila je 1,95 milijardi eura, što je 11,4 odsto više u odnosu na maj, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

 • "Kastrati grupa je dobra opcija da uzme pod koncesiju crnogorske Aerodrome"
  on 21/07/2024 at 10:23

  Ako bi crnogorska Vlada razmatrala opciju koncesije, Kastrati Grupa bi sigurno predstavljala solidnu i održivu opciju, s obzirom na njen dosadašnji učinak na Međunarodnom Aerodromu Tirana i njeno snažno prisustvo na Zapadnom Balkanu, kazao je za Pjervitorio Farabi, glavni operativni direktor Aerodroma Tirana.