JOHANSON SAOPSTIO

Pred utakmicu sa Spanijom trener rukometasica Crne Gore Per Johanson kazao je da ima dobar osjecaj. Sanse su, kaze, 50-50.

Nakon stopostotnog ucinka u posljednje cetiri utakmice na Svjetskom prvenstvu u Japanu, trener rukometasica Per Johanson pred mec sa Spanijom kaze da je bilo puno uspona i padova da ima jos toga sto treba popraviti do kraja turnira ali trenutno smo, ocjenjuje, u dobroj poziciji.

Selektor Per Johanson svjestan je kvaliteta naseg sljedeceg rivala, ali vjeruje u svoje izabranice.

“Trebalo bi da budemo srecni sto smo obezbijedili dva boda pred sljedecu fazu. Medutim, djevojke su “osjetile krv”. Sljedeca utakmica za nas je malo finale, kao da se radi o duelu cetvrtfinala. Bicemo spremni”, rekao je svedski strucnjak.

“Furija” je upisala cetiri lagane pobjede i sigurno sa ulogom favorita docekuje utakmicu sa Crnom Gorom.

Utakmicu sa Spanijom dozivljava kao cetvrtfinale tako da ce, kako je kazao, svi biti spremni.

“Spanija ima dobar tim, nijesu imali problema sa Senegalom i Kazahstanom, potpuno su slomili Rumuniju i bili su superiorni protiv Madarske. Bez sumnje Spanija je do sada najboji tim u nasoj grupi ali sada ce se suociti sa nama. Mislim da su sanse 50-50. Mi znamo da mozemo pobijediti svakog. Znamo da moramo popraviti neke stvari u nasoj igri i prilagoditi se njihovom nacinu igre. Tako da su nase pripreme uobicajene”, kazao je Johanson.

Crna Gora je izgubila posljednje tri utakmice protiv Spanije.

“Ovo je sada prva utakmica sa Spanijom od kada ja vodim ekipu i moj je osjecaj dobar”, zakljucio je Johanson.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • Spajić sjutra odgovara na pitanja poslanika
  on 18/07/2024 at 11:31

  Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu koja će početi u 14 sati.

 • Za šest mjeseci usvojen veliki broj dokumenata koji Crnu Goru približavaju EU
  on 18/07/2024 at 10:45

  Tokom prve polovine 2024. godine, donijet je veliki broj zakonskih i strateških dokumenata kojima se crnogorski propisi u velikoj mjeri približavaju evropskim, kazala je ministarka evropskih poslova Maida Gorčević na današnjoj sjednici Vlade. Kako je saopšteno iz Ministarstva evropskih poslova, Gorčević je kazala da se na taj način ispunjavaju mjerila za zatvaranje pregovaračkih poglavlja, ali što je još važnije, postepeno uvode evropski standardi i unapređuje kvalitet života građana.

 • "Milatoviću Evropa sad 1 i 2 nijesu bili populizam dok je ubjeđivao građane u njihovu održivost"
  on 18/07/2024 at 10:39

  Predsjedniku države Jakovu Milatoviću Evropa sad 1 i 2 nisu bili populizam kada je ubjeđivao građane u njihovu održivost, saopštili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

 • Ambasador Nizozemske: Crnoj Gori je mjesto u EU
  on 18/07/2024 at 10:20

  Nerezidentni ambasador Nizozemske u Crnoj Gori Joust Reintjes je kazao da je Crnoj Gori mjesto u Evropskoj uniji i da Nizozemska pruža tehničku i političku podršku Crnoj Gori od samog početka.

 • Milatović i Mišel kopredsjedavajući panela o demokratiji
  on 18/07/2024 at 09:32

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović će zajedno sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom, biti kopredsjedavajući okruglog stola “Odbrana i osiguravanje demokratije” na Samitu Evropske političke zajednice koji se održava u palati Blenhaim, rodnoj kući Vinstona Čerčila, pored Londona.

 • "Crna Gora ne smije ugroziti decenijama izgrađivan penzioni sistem"
  on 18/07/2024 at 08:23

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je na društvenoj mreži X da Crna Gora ne smije ugroziti decenijama izgrađivan penzioni sistem međugeneracijske solidarnosti.

 • Milatović danas na samitu Evropske političke zajednice
  on 18/07/2024 at 06:54

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović učestvovaće danas na samitu Evropske političke zajednice, koji se održava u palati Blenhaim, rodnoj kući Vinstona Čerčila, pored Londona.

 • "Dogovorom spasiti Budvu od političke destabilizacije"
  on 18/07/2024 at 06:19

  Stranke u Budvi i dalje pokušavaju da dođu do broja od 17 odbornika koliko je potrebno za formiranje vlasti. Liste "Budva Naš Grad" Nikole Jovanovića, "Čist izbor" koju predvodi SDP i "Drugačije" na čijem je čelu URA, uputile su ponudu Demokratama i Evropi Sad da zajedno konstituišu većinu.

 • O razrješenju Kovačevića danas na sjednici SO Nikšić
  on 18/07/2024 at 06:10

  Predsjednik Skupštine Opštine Nikšić Nemanja Vuković zakazao je za danas sjednicu na kojoj će se raspravljati o predlogu za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

 • Leković: Nema više tender miljenika
  on 17/07/2024 at 18:32

  Novi menadžment MUP-a je obezbijedio nova patrolna vozila, kroz pošten tender, za potrebe Uprave policije i nema više tender miljenika već jednakog odnosa prema svima, poručio je poslanik Demokrata Momčilo Leković.