MEHMEDOVIC

Crna Gora je tek u finisu slomila otpor Japana i to zahvaljujuci Majdi Memhedovic. Ona je istakla da je ocekivala ovako tesku utakmicu, te da ekipa vec misli na Rusiju.

“Ocekivali smo jako tesku utakmicu, Japan je nezgodna ekipa. Trazile su od danas fokus 60 minuta. Imaju sjajne finte i nije bilo lako. Na kraju se radujemo jer smo upisale prvu pobjedu u novoj grupi. Slijedi dan odmora i priprema fizicka i psihicka za jaku Rusiju. Vjerujem da cemo se dobro spremiti i dati maksimum na terenu”, rekla je Mehmedovic

Milena Raicevic je ocijenila da je strpljenje u igri bilo kljuc za pobjedu.

“Svjesne smo od starta bile koliko nam ne lezi Japan, sto smo osjetile i na proslom Svjetskom prvenstvu. Morale smo da budemo strpljive i pametne tokom svih 60 minuta, sto nas je dovelo do pobjede. Imamo dan pauze da se oporavimo i spremimo najvazniji za nas na prvenstvu protiv Rusije. To ce biti jos jedno finale za nas”, istakla je srednji bek “lavica”.

Jovanka Radicevic je rekla da je ekipa navikla da igra dramaticne meceve na ovom prvenstvu.

“Navikli smo od pocetka da igramo dramaticne meceve. Vazno je da smo na kraju srecne i zadovoljne. Tezak mec je za nama jer nismo cesto igrale protiv Japana. Ponosna sam jer smo dale maksimum, vjerovale i zasluzeno pobijedile. Znamo da Rusija igra jako dobro, ali treba da vjerujemo jer smo pokazale da mozemo sa svima. Izgubili smo od Spanije golom razlike, ali smo cijeli mec bile bolje, makar ja tako mislim. Smatram da one treba da misle o nama, a ne mi o njima. Znam da ovo nije maksimum ovog tima i vjerujem da ce to biti protiv Rusije. Zelimo da iskoristimo svaku sansu, ali idemo korak po korak”, rekla je Radicevic

Crna Gora i Rusija igrace u utorak od sedam sati po nasem vremenu.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

 • Na naplatu stižu stari krediti, država ne planira nova zaduženja
  on 26/03/2023 at 18:42

  Iako za sada država ne planira nova zaduženja budžetom je planirana mogućnost još 500 miliona eura zaduženja jer nam na naplatu stižu i stari krediti. A s obzirom na nepovoljne uslove na globalnom tržištu država će, kaže ministar finansija Aleksandar Damjanović, razmotriti i mogućnost emitovanja obveznica na domaćem tržištu. Da bi zaduživanje države na domaćem tržištu, gdje građani i privreda u bankama drže rekordne depozite, bilo gotovo duplo povoljnije, smatraju i finansijski stručnjaci.

 • Slabi srednjoročni izgledi globalne ekonomije
  on 26/03/2023 at 15:10

  Srednjoročni izgledi globalne ekonomije vjerovatno ostaju slabi zbog izuzetno velike neizvjesnosti, saopštila je direktorka Međunarodnog montarnog fonda (MMF), Kristalina Georgijeva.

 • Auto-putem od početka godine prošlo 385,68 hiljada vozila
  on 26/03/2023 at 14:28

  Auto-putem Princeza Ksenija od početka ove godine prošlo je 385,68 hiljada vozila. Prema podacima sa sajta Monteputa, koji upravlja prioritetnom dionicom auto-puta od Smokovca do Mateševa, promet vozila je u periodu od 17. do 23. marta iznosio 34,54 hiljade.

 • Investitori zabrinuti za sudbinu nekoliko banaka
  on 26/03/2023 at 12:22

  Svjetska tržišta kapitala ove sedmice su imala nervozne trgovine, ali ishod je na kraju ipak bio pozitivan. Investitori su zabrinuti za sudbinu nekoliko banaka i jer centralne banke zbog visoke inflacije nastavljaju podizati kamatne stope, prenosi SEEbiz.

 • "Žabljak mora naći nove alternative za razvoj zimskog turizma"
  on 26/03/2023 at 11:52

  Ova sezona je pokazala da Žabljak mora pronaći nove alternative za razvoj zimskog turizma, a ne samo Skijalište, koje je već duži period u izvjesnim problemima, prije svega infrastrukturno, saopštila je direktorica žabljačke Turističke organizacije, Vanja Krgović Šarović.

 • To Montenegro iznajmio hangar Montenegro Airlinesa u stečaju
  on 26/03/2023 at 10:32

  To Montenegro iznajmio je hangar Montenegro Airlinesa (MA) u stečaju, potvrđeno je TVCG.

 • Za četiri godine otkrivena 41 falsifikovana novčanica od 500 eura
  on 26/03/2023 at 06:09

  Od 2019. godine, kada su su centralne banke članica eurozone prestale da štampaju novčanicu od 500 eura, u našoj zemlji je zabilježen 41 falsifikat tog apoena, podaci su Centralne banke Crne Gore (CBCG). U trgovinama u Crnoj Gori ta novčanica je i dalje regularno sredstvo plaćanja.

 • Podržavaju mala preduzeća sa međunarodnim ambicijama 15 godina
  on 25/03/2023 at 14:21

  Evropska mreža preduzetništva /Enterprise Europe Network/ (EEN), kao i MontEENegro konzorcijum koji djeluje u sklopu nje, u cilju podrške malim preduzećima, ove godine obilježavaju 15 godina postojanja.

 • Kroz Sozinu prošlo 550 hiljada vozila
  on 25/03/2023 at 14:04

  Kroz tunel Sozina je u periodu od 17. do 23. marta prošlo 52,41 hiljada vozila, većinom automobila.

 • U Herceg Novom 4,63 hiljade turista
  on 25/03/2023 at 13:53

  U Herceg Novom, prema podacima od četvrtka, boravi 4,63 hiljade turista, 1,74 hiljade više nego u istom periodu prošle godine.