VOLI FANKI I DISKO

Ekipa Jutarnjeg programa razgovarala je sa poznatim crnogorskim pjevačem Nenadom Kneževićem Knezom, koji je, između ostalog, govorio o svojoj drugoj ljubavi – didžejingu.

Njegov muzički žanr je svima dobro poznat, a kada je za DJ pultom – pušta fank i disko muziku.

“To je esencija muzike. Muzika sa kraja 70-ih, 80-ih i malim dijelom 90-ih. To je esencija muzike i ja se držim tog razdoblja, i tu su oni najveći hitovi”, kaže Knez.

Preferira, kaže, brže ritmove.

“Ovo što radim pričinjava mi dozu zadovoljstva. Ovo radim jer volim, i volim da to podijelim sa publikom, taj moj izbor muzike”, priča Knez.

Kod nas, kaže, postoji određeni broj DJ-eva koji pokušava da radi neki svoj autorski rad: “Trude se u tome, ali ih nema veliki broj”.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • Milatović u Vašingtonu sa senatorima i kongresmenima
    on 14/05/2024 at 15:25

    Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boravi u radnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama gdje će se sjutra sastati sa brojnim senatorima i kongresmenima, saopštio je Kabinet predsjednika Crne Gore.

  • "Na Vladi Spajića da ne poklekne pod pritiscima, već da glasa za Rezoluciju"
    on 14/05/2024 at 12:22

    Na Vladi premijera Milojka Spajića je da pokaže da ima integritet da ne poklekne pod pritiscima, već da glasa za Rezoluciju o Srebrenici, jer u njoj ne piše ništa što crnogorska Skupština već nije usvojila, saopštila je Tea Gorjanc Prelević iz Akcije za socijalnu pravdu.

  • "Mandić i Knežević sabotiraju članstvo Crne Gore u NATO"
    on 14/05/2024 at 11:56

    Predsjednik Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić, poslanici njegove Nove srpske demokratije i Kneževićevog DNP-a, kao i dva poslanika SNP-a nijesu glasali za slanje pripadnika Vojske Crne Gore u NATO pomorsku operaciju “Sea Guardian”. Ovim činom pokazali su svoj odnos prema članstvu Crne Gore u NATO savezu i obavezama koje iz toga proističu, kazao je član Predsjedništva DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević.

  • Lista “Za bolji standard – Vesko Radenović" žalila se Ustavnom sudu
    on 14/05/2024 at 10:06

    Opštinska izborna komisija u Andrijevici saopštila je da se prekida izborni proces do odluke Ustavnog suda po žalbi predstavnika Grupe birača “Za bolji standard – Vesko Radenović". No, kako je Portalu RTCG objašnjeno u OIK Andrijevica to ne znači odlaganje izbora koji su zakazani za 2. jun, već je samo ostalo pitanje šta će sud odlučiti povodom te žalbe.  

  • Poslanici SNP predstavili zakonske inicijative za zaštitu radnika
    on 14/05/2024 at 09:22

    Iz Socijalističke narodne partije (SNP) saopštili su da su poslanici te partije, Slađana Kaluđerović i Bogdan Božović, predstavili zakonske inicijative koje će, kako tvrde, imati direktan i pozitivan uticaj na radnička prava u Crnoj Gori. Prva inicijativa odnosi se na izmjene i dopune Zakona o radu, dok je druga, dodaju, usmjerena na unapređenje uslova za penzionisanje lučko-transportnih radnika u Luci Bar.

  • Javno mnjenje na Z. Balkanu: Snažna podrška EU članstvu, rat Rusije neopravdan
    on 14/05/2024 at 08:47

    Najnovije regionalno istraživanje javnog mnjenja na Zapadnom Balkanu Centra za istraživanja Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) pokazuje snažnu podršku građana za pristupanje Evropskoj uniji (EU) i veliku većinu koja smatra da rat Rusije protiv Ukrajine nema opravdanje.

  • "Na sastanku u UN nije određen datum glasanja za rezoluciju o Srebrenici"
    on 14/05/2024 at 08:13

    Dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Vašingtona Ivica Puljić iz dana u dan prati događaje vezane za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, ali i ostala važna politička pitanja u cijelom svijetu, koja su velikim dijelom vezana i za cijeli Balkan.

  • Zeković: CEP ima viziju vraćanja Budve na mjesto prijestonice turizma
    on 14/05/2024 at 06:51

    Kandidatkinja za odbornicu Crnogorske evropske partije (CEP) u Budvi Ana Zeković poručila da ta partija ima zdravu i realnu viziju vraćanja Budve iz privincijskog grada Mediterana na mjesto koje joj pripada a to je prijestonica crnogorskog i evropskog turizma.

  • Kovač: Glasanje za Rezoluciju bila bi istorijska greška Crne Gore
    on 14/05/2024 at 06:13

    Bivši ministar pravde Marko Kovač smatra da bi glasanje za Rezoluciju o Srebrenici bila istorijska greška Crne Gore. On je u izjvi za Radio CG kazao da bi to produbilo podjele u regionu, te da bi jedino bila ispravna rezolucija koja bi za cilj imala osudu svih zločina i zločinaca sa prostora bivše Jugoslavije.

  • Ivanović sa Đurićem: Srbija i Crna Gora da ekonomski sarađuju
    on 13/05/2024 at 18:44

    Važno je dalje jačanje saradnje Srbije i Crne Gore u oblasti ekonomije i infrastrukture, kao i zajedničkog angažmana u inicijativama i projektima u regionalnim i evropskim okvirima.