VOLI FANKI I DISKO

Ekipa Jutarnjeg programa razgovarala je sa poznatim crnogorskim pjevačem Nenadom Kneževićem Knezom, koji je, između ostalog, govorio o svojoj drugoj ljubavi – didžejingu.

Njegov muzički žanr je svima dobro poznat, a kada je za DJ pultom – pušta fank i disko muziku.

“To je esencija muzike. Muzika sa kraja 70-ih, 80-ih i malim dijelom 90-ih. To je esencija muzike i ja se držim tog razdoblja, i tu su oni najveći hitovi”, kaže Knez.

Preferira, kaže, brže ritmove.

“Ovo što radim pričinjava mi dozu zadovoljstva. Ovo radim jer volim, i volim da to podijelim sa publikom, taj moj izbor muzike”, priča Knez.

Kod nas, kaže, postoji određeni broj DJ-eva koji pokušava da radi neki svoj autorski rad: “Trude se u tome, ali ih nema veliki broj”.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • "Pokret za Podgoricu informisan o odlaganju razgovora, fokus na razvoj grada"
    on 14/05/2024 at 17:37

    Odbornički klub Pokreta za promjene (PES) tvrde da su Pokret za Podgoricu uredno informisali da se odlažu neformalni razgovori.

  • "Zbog prošlosti nećemo dovoditi u pitanje evropsku budućnost"
    on 14/05/2024 at 17:22

    One političke partije koje u građanskom Pokretu Evropa sad ne vide saveznika za izgradnju ljepše perspektive naše zemlje, imaju mogućnost da sa DPS-om sruše Vladu i vrate nas na stare teme, koje su potjerale u inostranstvo na desetine hiljada građana Crne Gore, poručuju iz partije Milojka Spajića.

  • Pokret za Podgoricu: PES otkazao pregovore, dobiće odgovor uskoro
    on 14/05/2024 at 16:49

    Iz Pokreta za Podgoricu saopštili su danas da je Evropa sad, bez objašnjenja, otkazala pregovore sa njima povodom daljeg funkcionisanja podgoričke gradske vlasti.

  • Knežević: Upitna podrška Vladi ako podrži rezoluciju o Srebrenici
    on 14/05/2024 at 16:29

    Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je da sa liderom NSD-a Andrijom Mandićem i ostalim liderima srpskih partija intenzivno rade na tome da razgovaraju sa premijerom Milojkom Spajićem i da mu dodatno objašnjavaju kakve su konsenkvence glasanja Crne Gore za podršku Rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama.

  • Milatović u Vašingtonu sa senatorima i kongresmenima
    on 14/05/2024 at 15:25

    Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boravi u radnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama gdje će se sjutra sastati sa brojnim senatorima i kongresmenima, saopštio je Kabinet predsjednika Crne Gore.

  • "Na Vladi Spajića da ne poklekne pod pritiscima, već da glasa za Rezoluciju"
    on 14/05/2024 at 12:22

    Na Vladi premijera Milojka Spajića je da pokaže da ima integritet da ne poklekne pod pritiscima, već da glasa za Rezoluciju o Srebrenici, jer u njoj ne piše ništa što crnogorska Skupština već nije usvojila, saopštila je Tea Gorjanc Prelević iz Akcije za socijalnu pravdu.

  • "Mandić i Knežević sabotiraju članstvo Crne Gore u NATO"
    on 14/05/2024 at 11:56

    Predsjednik Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić, poslanici njegove Nove srpske demokratije i Kneževićevog DNP-a, kao i dva poslanika SNP-a nijesu glasali za slanje pripadnika Vojske Crne Gore u NATO pomorsku operaciju “Sea Guardian”. Ovim činom pokazali su svoj odnos prema članstvu Crne Gore u NATO savezu i obavezama koje iz toga proističu, kazao je član Predsjedništva DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević.

  • Lista “Za bolji standard – Vesko Radenović" žalila se Ustavnom sudu
    on 14/05/2024 at 10:06

    Opštinska izborna komisija u Andrijevici saopštila je da se prekida izborni proces do odluke Ustavnog suda po žalbi predstavnika Grupe birača “Za bolji standard – Vesko Radenović". No, kako je Portalu RTCG objašnjeno u OIK Andrijevica to ne znači odlaganje izbora koji su zakazani za 2. jun, već je samo ostalo pitanje šta će sud odlučiti povodom te žalbe.  

  • Poslanici SNP predstavili zakonske inicijative za zaštitu radnika
    on 14/05/2024 at 09:22

    Iz Socijalističke narodne partije (SNP) saopštili su da su poslanici te partije, Slađana Kaluđerović i Bogdan Božović, predstavili zakonske inicijative koje će, kako tvrde, imati direktan i pozitivan uticaj na radnička prava u Crnoj Gori. Prva inicijativa odnosi se na izmjene i dopune Zakona o radu, dok je druga, dodaju, usmjerena na unapređenje uslova za penzionisanje lučko-transportnih radnika u Luci Bar.

  • Javno mnjenje na Z. Balkanu: Snažna podrška EU članstvu, rat Rusije neopravdan
    on 14/05/2024 at 08:47

    Najnovije regionalno istraživanje javnog mnjenja na Zapadnom Balkanu Centra za istraživanja Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) pokazuje snažnu podršku građana za pristupanje Evropskoj uniji (EU) i veliku većinu koja smatra da rat Rusije protiv Ukrajine nema opravdanje.

  • Crna Gora da osigura stabilnost cijena
    on 14/05/2024 at 15:52

    Crna Gora pozvana je da nastavi temeljnu procjenu kretanja cijena i mogućih povratnih efekata i da bude spremna da koristi ograničena sredstva koja su dostupna u okviru izabranog monetarnog okvira kako bi se osigurala stabilnost cijena, navodi se između ostalog u zaključcima nakon sastanka Ekonomskog i finansijskog dijaloga između EU i partnera sa Zapadnog Balkana.

  • Zvanično: Roko Tolić novi izvršni direktor Aerodroma
    on 14/05/2024 at 14:40

    Roko Tolić je novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore (ACG), odlučio je Odbor direktora na sjednici koja je održana danas.

  • "U Skupštini demonstriran neprimjeren odnos prema najsiromašnijima"
    on 14/05/2024 at 10:41

    Socijaldemokrate Crne Gore saopštile su da je sinoć neusvajanjem amandmana u pravcu neophodnog povećanja iznosa materijalnog obezbjeđenja, u Skupštini demonstriran neprimjeren odnos prema najsiromašnijima .

  • Proaktivnijim i otvorenijim pristupom protiv nezaposlenosti
    on 14/05/2024 at 10:24

    Za rješavanje velikih izazova na tržištu rada potreban je sinergijski, proaktivniji i otvoreniji pristup svih aktera što bi u krajnjem vratilo i povjerenje građana u ove dvije važne institucije, saop[teno je na sastanku ministarka rada i socijalnog staranja Naide Nišić sa vršiocem dužnosti direktora Zavoda Davidom Perčobićem.

  • Vuković na Godišnjem sastanku Odbora guvernera EBRD
    on 14/05/2024 at 08:11

    Ministar finansija, Novica Vuković, učestvovaće na Godišnjem sastanku Odbora guvernera Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), koji danas počinje u Jermeniji.

  • Radović danas na sastanku u Briselu
    on 14/05/2024 at 07:30

    Guvernerka Centralne banke (CBCG), Irena Radović, učestvovaće danas u Briselu na Ekonomskom i finansijskom dijalogu između Evropske unije i zemalja kandidata i potencijalnih kandidata.

  • Crna Gora će dobiti 200 novih megavata zelene energije
    on 13/05/2024 at 20:05

     Crna Gora ima potencijal vode, vjetra i sunca i u naredne dvije godine će implementirati 200 megavata električne energije iz novih izvora, poručio je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović.

  • Ambasada SAD: Nemamo poreski dug, razočarani pisanjem "Vijesti"
    on 13/05/2024 at 15:57

    Ambasada SAD saopštila je da konzistentno i na vrijeme plaća poreze i nema neizmirenih poreskih obaveza.

  • "Direktno ste ušli u zonu kršenja mojih političkih i ljudskih prava"
    on 13/05/2024 at 15:12

    Kandidat za direktora Agencije za civilno vazduhoplostvo (ACV) Nebojša Jušković pisao je ministru saobraćaja i pomorstva Filipu Raduloviću povodom, kako je rekao, protivzakonitog poništenja i raspisivanja novog konkursa za direktora ACV-a.

  • Objavili Crnu listu poreskih dužnika
    on 13/05/2024 at 13:20

    Poreska uprava (PU) objavila je Crnu listu na kojoj se nalaze imena poreskih obveznika sa najvećim iznosom poreskog duga.