Britanski teniser Endi Marej odustao je danas od nastupa na turniru u američkom Delrej Biču, kojim treba da počne nova sezona.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • Nova imenovanja jasno ukazuju da je veting neophodan
    on 25/04/2024 at 05:41

    Izborom Mirjane Popović za predsjednicu Apelacionog suda nijesmo dobili sudiju koja može biti primjer koji će opovrgnuti tvrdnje da je crnogorsko pravosuđe pod političkim uticajem i potpuno nezavisno u donošenju odluka, smatra direktor Istraživačkog centra MANS-a Dejan Milovac. Popović je juče na sjednici Sudskog savjeta izabrana na ovu poziciju, koju je do sada obnašao Mušika Dujović, koji ide u penziju.

  • Majke Srebrenice pozvale Spajića da javno saopšti stav o Rezoluciji UN o Srebrenici
    on 24/04/2024 at 20:32

    Crna Gora je uvijek bila na pravoj strani istorije, kazale su danas "Majke Srebrenice" i pozvale premijera Milojka Spajica da javno saopšti stav o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

  • Birači "selice" najveći problem u Šavniku, politički dijalog jedina opcija
    on 24/04/2024 at 20:15

    Birači "selice" najveći su problem što se tiče šavničkih izbora, a politički dijalog je jedina opcija za rješenje ove i više nego komplikovane političke situacije, ocijenili su sagovornici emisije "Okrugli sto" na TVCG.

  • "Odbijamo razgovore sa DPS, SDP i 'satelit listama' i ostali da se izjasne"
    on 24/04/2024 at 19:43

    Nosilac liste koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao "satelitskim listama" i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

  • Perović dala uslovni otpust iz zatvora lažnom svjedoku ubistva
    on 24/04/2024 at 19:22

    Potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica rekao je da je direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović dok je bila na čelu Osnovnog suda na Cetinju počinila zloupotrebu.

  • "Perspektiva o ulasku zemalja ZB u EU realnija više nego ikad"
    on 24/04/2024 at 18:59

    Crna Gora će učiniti sve da što prije dostigne evropski standard i postane članica EU, kazao je u Tivtu predsjednik Jakov Milatović. Iz Slovenije poručuju da zemlje koje teže da uđu u Evropsku zajednicu moraju da shvate da Brisel ima određena pravila, te da je 2030. posljednji termin da države uđu u EU, jer će kasnije biti teže. S druge strane, bivša visoka predstavnica EU Federika Mogerini tvrdi da je perspektiva proširenja veća nego ikad, te da je i Evropa shvatila da joj treba Zapadni Balkan, i to što prije.

  • Poslanici opozicije traže kontrolno saslušanje Bečića, Markovića i Novovića
    on 24/04/2024 at 18:06

    Poslanici opozicije u Odboru za bezbjednost i odbranu podnijeli su Skupštini Crne Gore zahtjev za kontrolno saslušanje potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Alekse Bečića, Vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića i Glavnog specijalnog tužioca Vladmira Novovića.

  • U sljedećem mandatu EP neka od zemalja ZB može biti nova članica
    on 24/04/2024 at 17:11

    Poslanici EP su sa 517 glasova za, 56 protiv i 30 uzdržanih odobrili Plan rasta za zapadni Balkan. Fond je osmišljen da podrži unutrašnje reforme u zemljama Zapadnog Balkana, pružajući određene pogodnosti članstva u EU čak i prije pristupanja EU. Obezbijediće do 6 milijardi eura do 2027.godine. Specijalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru Tonino Picula smatra da neka od zemalja Zapadnog Balkana

  • Najveći izazov biće povlačenje novca, Spajić ima odličan tim
    on 24/04/2024 at 16:43

    Poslanik Evropskog parlamenta (EP) i predsjedavajući Delegacije odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Evropske unije (EU) i Crne Gore Vladimir Biličik saopštio je da premijer Crne Gore Milojko Spajić oko sebe ima odličan tim ljudi, i uz široki koncenzus u parlamentu Crna Gora može imati benefite od Plana rasta i povući novac.

  • Canović podržao inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju o Srebrenici
    on 24/04/2024 at 15:54

    Član Predsjedništva SD-a i predsjednik opštine Plav Nihad Canović podržao je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN-a o memorijalizaciji genocida u Srebrenici, saopšteno je iz te partije.