Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su večeras u gostima ekipu Fulama sa 2:1, u utakmici 18. kola Premijer lige.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • Predložili izmjene i dopune Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći
    on 18/04/2024 at 15:38

    Vlada Crne Gore utvrdila je danas Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, kojim će biti prevaziđeni problemi u praktičnoj primjeni tog propisa.

  • "Prema Bošnjačkoj stranci, pravo manjina je ostvareno samo ako njima pripada"
    on 18/04/2024 at 15:27

    Iz Demokratskog saveza Albanaca poručili su da je, prema Bošnjačkoj stranci, pravo manjina ostvareno samo ako to pravo pripada njima, i upitali "zar takav odnos nije bio i prema izboru sudije Ustavnog suda".

  • "DSA da zbog kratkoročnih interesa ne urušava mukotrpno stečena prava"
    on 18/04/2024 at 15:05

    Bošnjačka stranka pozvala je kolege iz Demokratskog saveza Albanaca (DSA) da zbog, kako su rekli, kratkoročnih ličnih i partijskih interesa ne urušavaju prava koja su zajedno mukotrpno sticali. Oni su im poručili da su potpuno promašili oblast u kojoj je Poslovnikom ustanovljeno pravo poslanika manjinskih partija da imaju potpredsjednika Skupštine Crne Gore.

  • "Albanci poštuju Perović, možda joj pomognu ako je nešto oštetila"
    on 18/04/2024 at 14:37

    Ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj kazao je da Albanci u Crnoj Gori imaju veliko poštovanje prema uhapšenoj direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović.

  • Abazović: Baš sam se naježio, čekam vas
    on 18/04/2024 at 14:15

    Reagujući na današnju odluku Vlade da Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) prosljedi dokumentaciju o sporazumu o lobiranju koji je bivša Vlada, na čijem je čelu bio Dritan Abazović, sklopila s kompanijom Bipartizan Solution Inc. iz Vašingtona, lider Abazović je kazao da su premijer i ministri stali u red sa Kavačkim klanom i i optuženima za šverc cigareta i zloupotrebu službenog položaja.

  • "Novović po nalogu supruge procesuirao Jelenu Perović"
    on 18/04/2024 at 13:53

    Specijalno državno tužilaštvo na čijem je čelu Vladimir Novović procesuiralo je direktoricu Agencije za sprečavanje korupcije Jelenu Perović kao posljedicu ličnog animoziteta prema njoj njegove supruge Lidije i želje da "Vijesti" i MANS konačno preuzmu kontrolu nad jednom od rijetkih državnih institucija koja je u posljednje četiri godine pokazala integritet i rezistentnost na medijski pritisak, tvrde u DPS-u.

  • Spremni za narednu fazu pregovora, možemo da računamo na podršku država članica EU
    on 18/04/2024 at 13:15

      Glavni pregovarač Crne Gore sa Evropskom unijom Predrag Zenović i ambasador Petar Marković, šef Misije Crne Gore pri EU, sastali su se danas u Briselu sa članovima Radne grupe za proširenje Savjeta EU (COELA), kako bi informisali o aktuelnim dešavanjima u procesu evropske integracije i izazovima na tom putu, s posebnim fokusom na rezultate u poglavljima 23 i 24, u svijetlu očekivanog Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR).

  • Za ulazak u EU 79 odsto, osam više nego 2022.
    on 18/04/2024 at 12:38

    Kada bi se danas održao referendum o ulasku Crne Gore u Evropsku uniju (EU), 79 odsto građana glasalo bi za ulazak, što je za osam odsto više nego 2022. To se navodi u istraživanju koje je rađeno od 2. februara do 4. marta ove godine za potrebe Centra za istraživanja Međunarodnog republikanskog instituta (IRI). Terensko istraživanje sproveo je IPSOS.

  • Hapšenje Perović ključni momenat u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala
    on 18/04/2024 at 12:30

    Hapšenje Jelene Perović, direktorice Agencije za sprječavanje korupcije (ASK), predstavlja ključni momenat u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala koji su dugo vremena razarali temelje naše države, saopštila je poslanica CIVIS-a Maja Vučelić.

  • "Crna Gora konačno da procesuira zločin u Kaluđerskom lazu"
    on 18/04/2024 at 12:20

    Izborom Vrhovnog državnog tužioca (VDT) stvorene su formalne pretpostavke da crnogorski pravosudni organi konačno procesuiraju ratni zločin u Kaluđerskom lazu, poručili su iz Bošnjačke stranke (BS) povodom 25. godišnjice tog zločina.