Orlando je sinoć pobijedio Timbervulvse trojkom u posljednoj sekundi – 97:96. Najbolji na meču bio je Nikola Vučević sa 28 poena i 8 skokova.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • Unaprijedili znanja o praćenju brodova koji prevoze opasne terete
    on 26/04/2024 at 08:08

    Zaposleni u Upravi pomorske sigurnosti i upravljanju lukama (UPSUL) učestvovali su na obuci koju je organizovala Evropska agencija za pomorsku sigurnost (EMSA) u svom sjedištu u Lisabonu.

  • Zemlje Zapadnog Balkana moraju imati svoje mjesto u evropskim strukturama
    on 26/04/2024 at 08:04

    Ministar odbrane Crne Gore, Dragan Krapović, učestvovao je u Budimpešti na sastanku ministara odbrane država članica i posmatrača inicijative Odbrambena saradnja država Srednje Evrope i Zapadnog Balkana (CEDC+WB).

  • Predstavnici mljekara i farmera danas sa Jokovićem
    on 26/04/2024 at 07:59

    Predstavnici mljekara i farmera Crne Gore sastaće se danas sa resornim ministrom Vladimirom Jokovićem kako bi razgovarali o ponudi mljekare "Franco" iz Bosne i Hercegovine koja je prihvatila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru.

  • Novi bord da ispita postupanje Ilinke Pavićević
    on 26/04/2024 at 07:56

    Ministarstvo saobraćaja i pomorstva nije zahtijevalo od novog Odbora direktora Željezničkog prevoza Crne Gore da se odmah raspiše javni konkurs za izbor novog izvršnog direktora te kompanije, saopšteno je iz tog resora.

  • Radnici Instituta Igalo danas očekuju tri zarade
    on 26/04/2024 at 07:50

    Radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" danas bi trebalo da bude isplaćen novac za zarade koje im se duguju. U Sindikatu Instituta smatraju da će pomoć zaposlenima značiti mnogo ali da problemi te zdravstvene ustanove ostaju. Vjeruju da će tokom narednih dvadesetak dana ipak naći rješenje.

  • Izgradnja mostova sa njemačkom privredom velika šansa za razvoj
    on 26/04/2024 at 07:37

    Vlada želi da privuče kredibilne investitore iz partnerskih zemalja, a otvaranje predstavništva njemačkog Saveznog udruženja za ekonomski razvoj i vanjsku trgovinu (BWA) pomoći će u izgradnji mostova sa privredom te države, ocijenjeno je na sastanku u Berlinu.

  • Njemački političari srpskoj opozicijii: Izađite na izbore
    on 26/04/2024 at 07:34

    Predstavnici nemačkih parlamentarnih stranaka koji s kojima je DW razgovarao u principu slažu oko toga da vlada u Beogradu nije učinila ono što se od nje tražilo kako bi izbori 2. juna zaista bili fer, ali istovremeno pozivaju na to da se na izbore ipak izađe jer bi bojkot, smatraju, predstavljao veću štetu po demokratiju u Srbiji.

  • Mulen ruž: Jedra pala sa čuvenog pariskog kabarea preko noći
    on 26/04/2024 at 07:27

    Još nije jasan uzrok rušenja jedara sa krova svetski poznatog kabarea.

  • Fejzić: Srebrenica je vrednosno pitanje  
    on 26/04/2024 at 07:27

    Reis islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić u objavi na društvenoj mreži "X" pita se koju će stranu u odnosu na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici zauzeti Crna Gora.

  • Situacija sa morbilima bolja od očekivane, brinu česta putovanja u Sarajevo
    on 26/04/2024 at 07:20

    Ekipa epidemiologa koja je bila u Rožajama nakon što je u toj opštini prije par dana registrovan drugi slučaj morbila u našoj zemlji zatekla je mnogo bolju situaciju od očekivane, kazala je epidemiološkinja Instituta za javno zdravlje (IJZCG) Milena Popović Samardžić. Epidemiologe ipak brinu učestala putovanja na relaciji Rožaje - Sarajevo. Doktor Mehmed Kurpejović pedijatar i koordinator za vakcinisanje u rožajskom Domu zdravlja kazao je da je pacijent dobrog opšteg stanja te da mu ovih dana ističe izolacija.

  • "Plan rasta treba da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi"
    on 26/04/2024 at 06:01

    Usvajanje Plana rasta za Zapadni Balkan ujedno je i posljednji korak ka uspostavljanju instrumenta vrijednog šest milijardi eura, koje će do 2027. biti na raspolaganju našem regionu. Koizvjestilac Karlo Resler za TVCG ističe da bi taj mehanizam trebalo da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi po jasno definisanim kriterijumima. Analitičari, s druge strane, smatraju da u Crnoj Gori postoji trenutak koji treba iskoristiti i ukoliko se zadrži reformski kurs da se može povući i novac koji druge zemlje ne iskoriste.

  • Pravosuđe kontaminirano, veting neophodan
    on 26/04/2024 at 05:46

    Da do sada preduzete reforme u pravosuđu nijesu bile dovoljne da zaživi pravna država, ocjenjuje advokat Branislav Lutovac. Stoga poručuje da je krajnji trenutak za suštinske promjene.

  • Pravi se predstava od namjerne pogrešne interpretacije Đukanovićevog intervjua
    on 25/04/2024 at 20:54

    Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da se "pravi predstava" od, kako tvrde, "namjerne pogrešne interpretacije" intervjua bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića, te da to predstavlja "novi primjer selektivnog i pristrasnog ponašanja" tužilaštva.

  • Vlada gasi Upravu za inspekcijske poslove
    on 25/04/2024 at 20:47

    Vlada je na današnjoj sjednici utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o inspekcijskom nadzoru.

  • Budva opet mora dati pečat i biti vodilja razvoja cijele Crne Gore
    on 25/04/2024 at 20:42

    Budva, kao dio modernih svjetskih trendova, opet mora dati pečat i biti vodilja razvoja cijele Crne Gore, kazao je nosilac izborne liste "Budva može bolje!" prof. dr Nikola Milović, na večerašnjem predstavljanju te liste u Budvi.

  • O ratnim zločinima u Crnoj Gori se ćutalo, država da se suoči sa tim
    on 25/04/2024 at 20:08

    Država Crna Gora je malo uradila po pitanju rješavanja ratnih zločina, saglasni su sagovornici emisije "Argumenti" na TVCG.

  • Borba protiv pranja novca zajednički izazov i prilika za blisku saradnju CG i Njemačke
    on 25/04/2024 at 18:42

    Njemačka i Crna Gora imaju dosta zajedničkih bezbjednosnih izazova, zato ima puno smisla da se koordinisano bore sa otvorenim pitanjima na tom polju, saglasali su se predsjednik Vlade Milojko Spajić i izaslanik Savezne Vlade Njemačke za Zapadni Balkan Manuel Zaracin.

  • Tužilaštvo zatražilo od Antene M snimak intervjua sa Đukanovićem
    on 25/04/2024 at 18:36

    Više državno tužilaštvo tražilo je sinimak intervjua bivšeg predsjednika države Mila Đukanovića objavljenog na portalu Antena M u kojem je govorio, između ostalog, o tome da bi zbog posljednjih hapšenja nekadašnjih i sadašnjih visokih državnih funkcionera moglo biti osvete.

  • CG nema alternativu EU, političke partije evropske orjentacije da sarađuju
    on 25/04/2024 at 18:03

    Crna Gora, kao ni ostale države regiona, nemaju alternativu Evropskoj uniji i evropskim vrijednostima pa je, u tom pravcu, veoma važno da sve političke partije evroatlanske orjentacije i njihovi lideri sarađuju na tom putu, saglasni cu predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović i ambasadorka Češke Republike u Crnoj Gori Janina Hrebičkova.

  • Odlučno koračamo ka sigurnoj evropskoj luci
    on 25/04/2024 at 17:26

    Za državu je najvažnije pravljenje kompromisa, važnih strateških dogovora i infrasturnih projekata, odnosno svega onog što ujedinjuje svakog čovjeka i zemlju koja želi građanski mir, društvenu stabilnost, ekonomski prosperitet i pravnu sigurnost, ocijenio je potpredsjednik Vlade, Aleksa Bečić.

  • Radnici Instituta Igalo danas očekuju tri zarade
    on 26/04/2024 at 07:50

    Radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" danas bi trebalo da bude isplaćen novac za zarade koje im se duguju. U Sindikatu Instituta smatraju da će pomoć zaposlenima značiti mnogo ali da problemi te zdravstvene ustanove ostaju. Vjeruju da će tokom narednih dvadesetak dana ipak naći rješenje.

  • Izgradnja mostova sa njemačkom privredom velika šansa za razvoj
    on 26/04/2024 at 07:37

    Vlada želi da privuče kredibilne investitore iz partnerskih zemalja, a otvaranje predstavništva njemačkog Saveznog udruženja za ekonomski razvoj i vanjsku trgovinu (BWA) pomoći će u izgradnji mostova sa privredom te države, ocijenjeno je na sastanku u Berlinu.

  • Bivši radnici Košute blokiraju put Podgorica-Cetinje od 12 sati
    on 26/04/2024 at 06:32

    Bivši radnici cetinjske "Košute" ponovo će danas blokirati put Podgorica-Cetinje, na 3 sata.

  • Mljekari traže bolje rješenje za otkup mlijeka
    on 25/04/2024 at 18:11

    Članovi Udruženja prerađivača mlijeka Crne Gore i Udruženja farmera Crne Gore dobili su ponudu mljekare "Franco" iz Bosne i Hercegovine koja se ponudila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru. Oni su o tome informisali resornog ministra Vladimira Jokovića, sa kojim će se ujutru sastati.

  • Uz dodatne edukacije i treninge do jake profesionalne ličnosti
    on 25/04/2024 at 14:43

    Polaznice prve generacije programa razvoja liderki za pozicije ekonomskog odlučivanja Women on Boards, Marija Janković, Ivana Đurović i Radmila Ivanović, istakle su važnost interakcije s inspirativnim liderkama, navodeći da je povezivanje s uspješnim ženama ključno za dalji profesionalni put.

  • "Jednokratna pomoć ispravljanje nepravde prema Institutu Igalo"
    on 25/04/2024 at 13:35

    Poslanik Pokreta Evropa sad Jovan Subotić saopštio je da pozdravlja izuzetne napore koje su uložili premijer Milojko Spajić i Vlada Crne Gore da u koordinaciji više ministarstava iznađu način i donesu odluku o uplati urgentne jednokratne pomoći radnicima Instituta Igalo u iznosu od 1.136.000,00 eura.

  • Bivšim radnicima Dakića država isplaćuje po 2.000 eura
    on 25/04/2024 at 11:32

    Vlada Crne Gore isplatiće bivšim radnicima "Radoja Dakića" po 2.000 eura, a na osnovu presude Ustavnog suda. Odluka se odnosi na oko 380 bivših radnika koji su tužili državu zbog neizvršenja pravosnažnih i izvršnih presuda. To će državni budžet koštati oko 760.000 eura.

  • Državi rok od tri mjeseca da isplati bivše radnike "Radoja Dakića"
    on 25/04/2024 at 11:12

    Evropski sud za ljudska prava utvrdio je da je Crna Gora dužna da u roku od tri mjeseca obezbijedi izvršenje domaćih odluka donijetih u korist bivših radnika podgoričke fabrike "Radoje Dakić", saopšteno je iz Kancelarije zastupnika Crne Gore pred tim sudom.

  • Vlada sprema 1,1 milion kako bi spriječila štrajk u Institutu
    on 25/04/2024 at 07:12

    Vlada bi danas na sjednici trebalo da donese odluku o uplati 1,1 milion eura pomoći Institutu "Simo Milošević", kako ne bi došlo do štrajka i obustave rada u tom državnom preduzeću, potvrdilo je Danu više izvora.

  • Danas o saradnji sa slovenačkim privrednicima
    on 25/04/2024 at 06:30

    Poslovni forum i bilateralni razgovori crnogorskih i slovenačkih privrednika biće održani danas u hotelu Hilton.