Ministarstvo odbrane zainteresovano je za razvoj saradnje u opremanju i modernizaciji Mornarice, imajući u vidu bogato iskustvo i kapacitete Kraljevske mornarice Velike Britanije, saopšilo je resorno ministarstvo.

0 comments

You must be logged in to post a comment.

  • DPS: Crna Gora da sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici
    on 18/04/2024 at 11:29

    Demokratska partija socijalista podržala je inicijativu da Crna Gora sponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, koju su predstavnici nevladinih organizacija i pojedinci uputili premijeru Vlade Milojku Spajiću.

  • Vlada ponovo razriješila Artana Kurtija
    on 18/04/2024 at 11:24

    Vlada je na današnjoj sjednici ponovo razriješila Artana Kurtija, sa pozicije generalnog inspektora u ANB, potvrđeno je portalu RTCG u Vladi.

  • BS: Poslovnik se mora mijenjati konsenzusom
    on 18/04/2024 at 10:54

    Bošnjačka stranka pozvala je potpisnike predloga za izmjenu Poslovnika Skupštine Crne Gore, odnosno šefove klubova poslanika parlamentarne većine, da iz procedure povuku navedeni predlog, koji kako kažu, za cilj ima nametanje potpredsjednika Skupštine iz reda manjinskih partija.

  • "Ne postoji volja gradske uprave da razvija grad"
    on 18/04/2024 at 10:35

    Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada nakon godinu dana nove gradske uprave saopštio je da je evidentno da ne postoji volja gradske uprave da razvija Glavni grad.

  • "Crna Gora konačno da procesuira zločin u Kaluđerskom lazu"
    on 18/04/2024 at 10:32

    Izborom Vrhovnog državnog tužioca (VDT) stvorene su formalne pretpostavke da crnogorski pravosudni organi konačno procesuiraju ratni zločin u Kaluđerskom lazu, poručili su iz Bošnjačke stranke (BS) povodom 25. godišnjice tog zločina.

  • Nastavak unapređenja saradnje Crne Gore i Grčke u oblasti turizma
    on 18/04/2024 at 09:59

    Na sastanku ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Vladimira Martinovića i grčke ministarke turizma, Olge Kefalojani, izražena je obostrana posvećenost jačanju saradnje između dvije zemlje na polju unapređenja turizma. Sastanak je održan u Atini u okviru konferencije pod sloganom Our ocean.

  • Podržali listu “Budva naš grad” Nikola Jovanović
    on 18/04/2024 at 09:16

    Pet odbornika i članova Privremenog odbora Nove srpske demokratija Budva zvanično su napustili partiju i podnijeli ostavke na članstvo u Privremenom odboru NSD Budva.

  • Mijović:Posvećeni izgradnji sistema borbe protiv korupcije
    on 18/04/2024 at 08:41

    Crna Gora, kao članica evropske porodice, posvećena je izgradnji efikasnog sistema borbe protiv korupcije i kriminala, kazala je državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Jovana Mijović na sastanku visokih zvaničnika EU -Zapadni Balkan za oblast pravosuđa i unutrašnjih poslova u Briselu.

  • Sva vrata otvorena za partnerstvo Crne Gore i SAD-a
    on 18/04/2024 at 08:11

    Sva vrata su otvorena za partnerstvo Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država (SAD), ocijenio je zamjenik pomoćnika sekretara, Gabrijel Eskobar i dodao da je 44. Vlada uspjela da izgradi reputaciju države kao kredibilnog partnera.

  • Demokrate Budva utvrdile izbornu listu, nosilac Đorđe Zenović
    on 17/04/2024 at 20:13

    Na današnjoj sjednici OO Demokrata Budva jednoglasno je donijeta odluka o izbornoj listi i izbornom programu za predstojeće lokalne izbore u Budvi.