DEMOKRATE PORUCUJU

Naucicemo DPS kodifikaciji izbornih zakona, porucuju iz Demokratske Crne Gore.

Iz te partije su ragovali na saopstenje Kluba poslanika DPS-a i kazali da sa tom partijom nece saradivati kao ni OEBS i medunarodna zajednica.

Oni pozivaju DPS da, kako su kazali, umjesto sto manipulisu o krsenju Odluke, odgovore i sebi i javnosti ima li sveobuhvatne reforme bez sveobuhvatnog zakona.

“Da imate zrno moralnog digniteta, ne biste pominjali preporuke OEBS-a nakon sto su vasi predlozi pretrpjeli kanonadu vrlo ozbiljnih primjedaba eksperata OEBS-a. Ako vec barjacite preporukama OEBS-a, izvolite javno obznaniti komentare eksperata OEBS-a ili prestanite da bestidno obmanjujete javnost”, navodi se u saopstenju.

Demokarte ocjenjuju da u DPS-u nijesu shvatili, kako su kazali, ni slovo, ni duh Briselskog plana.

“A i kako bi kad ste ga mimo svoje volje i pod pritiskom prihvatili”, isticu u toj partiji.

Sa Demokratama, kazu, igre nema a DPS-u predvidaju totalni fijasko jer su, kako su kazali, svakim danom sve slabiji.

Predlazu da se sve sjednice radnih odbora odrzavaju uz prisustvo medija.

“Da se sve vidi i da se sve cuje, vasa inferiornost i vasa skandalozna videnja. I da se, konacno, razoblice vase manipulacije o radnim odborima koje govore o mizernom formatu onih koji stoje iza tih jeftinih manipulacija”, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

O tome koliko DPS boli kodifikacija, kako su kazali, govori i to sto Gvozdenovic vec odbija da ucini sto je duzan i postupi po Poslovniku i vazecim pravilima i zakaze sjednicu o kodifikaciji.

“Otkrili ste kukavicluk i pokazali od cega vas je strah. Strah vas je rjesenja Demokrata, Demosa i nezavisnog poslanika Rudovica. Koliko vas boli kodifikacija izbornog zakonodavstva, dovoljno govori cinjenica da ste saopstili da za nju nema vremena. Zamislite, nema vremena za nesto sto se zavrsava za 4 dana. Ali, i ovom prilikom cemo vam pokazati kako se radi i nauciti vas kodifikaciji izbornih zakona”, zakljucuju Demokrate.

0 comments

You must be logged in to post a comment.